Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Narcisa color din flori artificiale

Stoc epuizat
3194

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
 Această minunată creație combină armonios arta florilor artificiale cu o gamă diversă de culori vibrante și detalii fine."Narcisa color din flori artificiale" aduce în viața ta bucuria și frumusețea naturală a florilor, indiferent de anotimp sau condiții meteorologice. Această floare artificială excepțională este confecționată cu mare atenție la detalii, astfel încât să semene cât mai bine cu florile naturale.Această floare artificială este potrivită pentru a fi expusă în diverse medii, cum ar fi acasă, în birou sau în orice alt spațiu în care doriți să adăugați o notă de prospețime și frumusețe. Având o gamă variată de culori, Narcisa color din flori artificiale poate fi integrată perfect în orice decor, aducând o atmosferă plină de viață și culoare.Această creație deosebită este realizată cu materiale de înaltă calitate, asigurându-vă că Narcisa color din flori artificiale va rezista în timp și vă va bucura cu frumusețea ei mult timp de acum înainte. Fiecare petală și fiecare detaliu este finisat cu mare grijă, creând o floare artificială cu o aparență aproape identică cu cea a florilor naturale."Narcisa color din flori artificiale" este un cadou minunat și inedit pentru cei dragi sau pentru a vă răsfăța pe voi înșivă. Indiferent dacă o așezați într-un buchet sau într-un aranjament floral, această floare artificială va aduce un zâmbet pe buzele celor care o privesc și va crea o atmosferă plină de farmec și eleganță.Încheiem prin a vă încuraja să experimentați frumusețea și versatilitatea "Narcisa color din flori artificiale" și să vă bucurați de această creație splendidă în fiecare moment al vieții voastre. Adăugați un strop de magie florală în existența voastră și permiteți acestei flori artificiale să vă însoțească în călătoria voastră spre frumusețe și rafinament.
Dimensiuni: 40 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar