Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Oua color pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
409833
7.50lei

Produsul pe care îl punem la dispoziție este setul de 12 bucăți de ouă colorate special create pentru a adăuga un plus de frumusețe și strălucire aranjamentelor florale tale. Aceste ouă au fost atent lucrate pentru a îmbina perfect eleganța cu natura jucăușă a culorilor, oferindu-ți astfel posibilitatea de a crea aranjamente florale cu adevărat remarcabile.
Aranjamentele florale au fost dintotdeauna o formă de artă prin care oamenii au exprimat emoții, au adus natura în interiorul locuințelor și au creat atmosfere pline de bucurie și eleganță. Cu aceste ouă colorate pentru aranjamente florale, poți să-ți duci abilitățile de aranjare la un nivel superior. Fie că dorești să creezi aranjamente pentru evenimente speciale sau să aduci un strop de frumusețe în cotidian, aceste ouă vor fi partenerii tăi de încredere.
Fiecare ou colorat este o mică operă de artă în sine. Culoarea bogată și strălucitoare a fiecărui ou se îmbină armonios cu nuanțele florilor, permițându-ți să creezi combinații uimitoare. Fie că optezi pentru o paletă de culori contrastante sau pentru o abordare mai subtilă și armonioasă, ouăle noastre colorate vor adăuga un element de interes și eleganță aranjamentelor tale.
Fabricate cu atenție la detalii și calitate, aceste ouă colorate sunt rezistente și durabile. Poți să le reutilizezi în fiecare an, pentru a-ți decora spațiul în stilul preferat. Fie că alegi să le ascunzi printre flori în cadrul unei sărbători pascale sau să le integrezi în aranjamentele tale de primăvară, ouăle colorate vor captura privirile și vor stârni admirația celor din jur.
În concluzie, setul nostru de 12 bucăți de ouă colorate pentru aranjamente florale este alegerea ideală pentru pasionații de frumos, pentru cei care doresc să aducă un plus de originalitate aranjamentelor lor și pentru oricine își dorește să transforme spațiul într-un colț de rai floral. Alege calitatea, alege rafinamentul, alege să transformi fiecare aranjament floral într-o poveste de culori și eleganță cu aceste ouă colorate de excepție.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 4 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar