Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Oua color pentru aranjamente florale set 6 buc

În stoc
7419
4.30lei

Setul de 6 bucăți de Ouă Color pentru Aranjamente Florale reprezintă o alegere elegantă și versatilă pentru cei pasionați de arta aranjamentelor florale și decorarea interioară. Aceste ouă excepționale aduc un plus de farmec și rafinament oricărui mediu în care sunt plasate.Fie că sunteți un florar profesionist sau un pasionat al creațiilor handmade, aceste ouă colorate sunt instrumentele perfecte pentru a adăuga un strop de originalitate și culoare aranjamentelor dumneavoastră. Fiecare ou este atent lucrat cu detalii fine, astfel încât să capteze privirile și să ofere o experiență vizuală de neuitat.Cu ajutorul acestui set de ouă colorate, puteți să vă exprimați creativitatea într-o varietate de moduri. Ele pot fi integrate armonios în compoziții florale spectaculoase, pot deveni puncte de interes în decorațiunile de masă sau pot fi utilizate în aranjamentele pentru diverse evenimente, precum nunți, botezuri sau petreceri tematice.
Fiecare ouă din set este tratată cu grijă pentru a asigura durabilitatea și calitatea sa. Culorile vii și variate își păstrează strălucirea în timp, iar materialul de înaltă calitate conferă un aspect sofisticat și autentic întregului ansamblu. Aceste ouă devin astfel nu doar simple elemente decorative, ci adevărate opere de artă.
Indiferent dacă doriți să adăugați un aspect elegant livingului dumneavoastră sau să impresionați participanții la evenimentele pe care le organizați, Setul de 6 bucăți de Ouă Color pentru Aranjamente Florale vă oferă instrumentele perfecte pentru a vă atinge obiectivele creative. Transformați spațiile în adevărate oaze de frumusețe naturală și farmec, adăugând un strop de culoare și eleganță cu ajutorul acestor ouă de excepție.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 6 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar