Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pasare lemn albastru pentru aranjamente florale

În stoc
483154
4.50lei
Descriere
Pasarea din lemn albastru destinată aranjamentelor florale reprezintă o alegere excepțională pentru cei pasionați de arta și frumusețea compozițiilor florale. Cu o bogată istorie în aranjamentele decorative, acest produs unic aduce o notă distinctă și rafinată oricărui eveniment sau spațiu în care este plasat.
Fabricată cu măiestrie din lemn prețios, pasărea albastră pentru aranjamente florale emană un farmec rustic și naturalețe autentică. Nuanțele sale de albastru subtil se îmbină armonios cu paleta diversificată de culori întâlnite în lumea florilor, creând o simbioză vizuală desăvârșită. Detaliile sculptate cu grijă adaugă o notă de eleganță și finețe pasării, evidențiind atenția deosebită acordată realizării sale.
Pasarea din lemn devine nu doar o componentă fizică a aranjamentului floral, ci și un simbol al naturii și al conexiunii cu mediul înconjurător. Atunci când este plasată în mijlocul unui buchet plin de viață sau integrată ingenios într-un aranjament de masă, pasărea adaugă profunzime și poveste întregii compoziții. Admiratorii vor găsi că aceasta subliniază esența trecătoare a frumuseții florilor și încurajează contemplarea asupra ciclului natural al lucrurilor.
Pasarea din lemn albastru nu este doar un simplu element decorativ, ci devine o declarație artistică în sine. Fie că este așezată într-un cadru personal sau folosită pentru a împodobi evenimente speciale precum nunți, aniversări sau petreceri tematice, aceasta adaugă un strop de originalitate și magie fiecărui moment. Se poate integra armonios în diverse stiluri de design interior, de la cel tradițional până la cel modern sau ecletic, dovedindu-se a fi o piesă versatilă și captivantă.
În concluzie, pasarea din lemn albastru pentru aranjamente florale este mult mai mult decât o simplă piesă decorativă - este o expresie artistică, un omagiu adus frumuseții naturii și o modalitate de a aduce o notă de rafinament în orice context. Investind într-un astfel de obiect, veți aduce unicitate și eleganță fiecărui eveniment sau spațiu, bucurându-vă de farmecul atemporal al combinării dintre lemnul prețios și delicatețea florilor.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 18 x 15 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar