Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pasari colibri albe pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
7839
42.50lei
Descriere
În prezent, când frumusețea și rafinamentul sunt căutate cu ardoare în fiecare aspect al vieții noastre, găsirea acelor elemente perfecte pentru a aduce viață și eleganță aranjamentelor florale devine esențială. Și ce alt mod mai bun de a încorpora această eleganță decât prin intermediul acestui excepțional set de 12 bucăți de pasări colibri albe special create pentru a adăuga o notă de mister și delicatețe aranjamentelor tale florale.
Aranjamentele florale au o istorie lungă și bogată, fiind considerate o formă de artă prin care natura și creativitatea umană se împletesc într-o simfonie de culori și forme. Fiecare floare are propria sa poveste de spus, iar modul în care acestea sunt aranjate poate influența întreaga atmosferă a unui eveniment sau a unui spațiu. Din acest motiv, alegerea accesoriilor potrivite pentru aranjamentele florale devine crucială.
Acest set impresionant de pasări colibri albe adaugă o dimensiune nouă și fermecătoare aranjamentelor tale florale. Fiecare pasăre este meticulos sculptată pentru a capta frumusețea și grandoarea acestor păsări delicate. Albul imaculat al pasărilor aduce o notă de eleganță și puritate, potrivindu-se perfect cu orice paletă de culori a florilor cu care le combini.
Fie că dorești să adaugi o notă de mister în decorul nupțial, să transformi o cină obișnuită într-un eveniment elegant sau să creezi o atmosferă relaxantă într-un spațiu de relaxare, aceste pasări colibri albe sunt alegerea perfectă. Poți amplasa fiecare pasăre în mijlocul unui buchet impresionant, lângă o grămadă de flori delicate sau chiar pe lângă un aranjament floral minimalist, pentru a adăuga un punct de interes subtil.
Fiecare detaliu al acestor pasări colibri, de la penajul lor detaliat până la expresiile delicate ale fețelor lor, este lucrat cu migală pentru a asigura că aduc o notă autentică de frumusețe în fiecare aranjament. Acestea sunt realizate din materiale de calitate superioară, rezistente și durabile, astfel încât să poți bucura de frumusețea lor atemporală pentru multe evenimente și momente speciale ce urmează să vină.
În concluzie, dacă ești în căutarea acelui element perfect care să transforme aranjamentele tale florale în opere de artă vizuală și să aducă un aer proaspăt de eleganță, setul de 12 bucăți de pasări colibri albe este alegerea ideală. Fiecare pasăre adaugă o notă de rafinament și subtilitate, aducând cu sine o poveste de eleganță și frumusețe naturală. Aducând împreună creativitatea umană și frumusețea naturii, acest set este o investiție în eleganță ce va continua să încânte ochii și sufletele pentru mult timp de acum înainte.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:13 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar