Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pasari pene+clips pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
7851
48.00lei
Descriere
Dacă sunteți în căutarea acelui element special care să aducă o notă distinctă și plină de farmec aranjamentelor florale, atunci Setul nostru de Pasari Pene+Clips pentru Aranjamente Florale este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Cu un total de 12 bucăți excepționale, acest set aduce în prim plan o combinație fascinantă între natură și artă, creând o sinergie minunată ce va impresiona cu siguranță privirile oricărui observator.
Fie că sunteți un pasionat al aranjamentelor florale sau un profesionist în domeniul designului evenimentelor, acest set de pasări pene și clipsuri vă oferă posibilitatea de a adăuga o notă autentică și sofisticată fiecărui proiect. Fiecare pasăre penată este meticulos lucrată pentru a păstra realismul și finețea detaliilor, făcând ca fiecare piesă să pară că a fost adusă direct din mediul natural în universul dumneavoastră creativ.
Clipsurile incluse în setul nostru nu sunt doar funcționale, ci și estetice, adăugându-și propriul farmec în compozițiile florale. Acestea sunt proiectate pentru a menține florile în poziția dorită, permițându-vă să creați aranjamente complexe și inovatoare fără nicio dificultate. Indiferent dacă doriți să dați o notă de romantism unei nunți sau să adăugați un accent vibrant în decorul unui eveniment corporate de elită, aceste clipsuri devin partenerul perfect în procesul de aranjare.
Aranjamentele florale sunt mai mult decât simpla dispunere a florilor - ele sunt expresia unei imaginații desăvârșite și a măiestriei artistice. Setul nostru de Pasari Pene+Clips pentru Aranjamente Florale vă oferă instrumentele necesare pentru a transforma fiecare eveniment într-o experiență vizuală uimitoare. Fie că doriți să creați buchete deosebite pentru momente speciale sau să decorați spațiile interioare cu un strop de natură, acest set este alegerea care vă va defini stilul distinct și sofisticat.
Investiți în calitatea și frumusețea acestui set de pasări pene și clipsuri, aducând un plus de rafinament fiecărui eveniment sau spațiu pe care îl abordați. De la evenimente private până la mari ocazii sociale, puteți avea încredere că acest set vă va ajuta să creați aranjamente florale memorabile, îmbogățind atmosfera și impresionând cu eleganța sa naturală. Pasari pene+clips pentru aranjamente florale set 12 bucand - pentru o lume mai frumoasă și mai aproape de natură
Dimensiuni:10 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar