Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pasari pene+clips pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
7866
50.00lei
Descriere
Cu noul și inovatorul set "Pasări Pene + Clips pentru Aranjamente Florale", pasionații de artă florală și decorațiuni interioare au acum la dispoziție instrumentele perfecte pentru a da viață creațiilor lor florale. Fie că sunteți un profesionist cu experiență sau un începător entuziast, acest set oferă o gamă completă de elemente esențiale pentru a transforma aranjamentele florale în opere de artă spectaculoase.
Fiecare set conține nu mai puțin de 12 piese excepționale, fiecare având un design distinctiv de pasăre cu pene delicate și clipsuri integrate, concepute cu grijă pentru a se potrivi perfect în estetica aranjamentelor florale. Fie că doriți să creați buchete deosebite pentru evenimente speciale, să decorați mese festive sau să adăugați o notă de eleganță spațiului dvs. de locuit, acest set vă oferă posibilitatea de a vă exprima creativitatea fără limite.Pasări Pene + Clips pentru Aranjamente Florale sunt fabricate folosind materiale de cea mai înaltă calitate, asigurând astfel durabilitate și rezistență în timp. Fiecare detaliu, de la culori vibrante până la texturi realiste de pene, a fost luat în considerare pentru a vă oferi instrumentele de calitate de care aveți nevoie pentru a realiza aranjamente florale captivante.
Experimentați libertatea de a așeza fiecare pasăre penată cu grijă în mijlocul florilor dumneavoastră preferate, transformând simplul aranjament într-o poveste vizuală plină de farmec și eleganță. Cu ajutorul clipsurilor integrate, pasărea poate fi poziționată în mod stabil în aranjament, asigurându-vă că fiecare detaliu este în locul potrivit.
Fie că doriți să creați aranjamente florale pentru nunți, petreceri tematice sau pentru a decora spațiul dvs. personal, setul "Pasări Pene + Clips pentru Aranjamente Florale" este alegerea ideală. De la designul ergonomic al clipsurilor până la paleta variată de culori pentru pasări, acest set vă oferă versatilitatea de a vă adapta creativitatea în funcție de orice context.
Încheiați cu succes fiecare proiect floral cu acest set elegant și funcțional. Pasări Pene + Clips pentru Aranjamente Florale redefinesc modul în care abordăm arta florală, oferindu-vă instrumentele necesare pentru a vă transforma viziunile în realitatea fragilă și fermecătoare a florilor și penelor. Enunțați-vă stilul unic și dați viață viselor dumneavoastră florale cu acest set excepțional de 12 bucăți, astfel încât fiecare aranjament să devină o capodoperă impresionantă.
Dimensiuni   9 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar