Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pasari pene+clips pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
7867
45.00lei
Descriere
Aduceți o notă magică și plină de natură în aranjamentele florale ale dumneavoastră cu ajutorul acestui minunat Set de Pasări Pene + Clips, alcătuit din 12 bucăți excepționale. Fie că sunteți un pasionat al aranjamentelor florale sau doar doriți să adăugați un pic de farmec și originalitate în decorurile dumneavoastră, acest set este alegerea perfectă.
Aranjamentele florale au fost dintotdeauna o modalitate elegantă de a transforma spațiile într-o oază de frumusețe și prospețime. Cu aceste pasări delicate din pene naturale și clipsuri versatile, veți putea aduce un element nou și captivant în aranjamentele dumneavoastră. Fie că doriți să creați buchete spectaculoase pentru nunți și evenimente speciale sau să decorați interiorul casei cu un strop de natură, acest set vă oferă instrumentele ideale pentru a vă exprima creativitatea.
Fiecare pasăre din acest set este confecționată cu măiestrie, având detalii fine și realiste. Penele autentice adaugă un aspect luxuriant și plin de viață, sporind farmecul întregului aranjament. Clipsurile incluse sunt extrem de practice, permițându-vă să fixați ușor pasările în mijlocul florilor sau chiar pe marginile vaselor, conferind astfel o notă jucăușă și fermecătoare întregii prezentări.
Indiferent dacă doriți să decorați mese festive, să creați cadouri personalizate sau să aduceți natura în evenimente corporate, acest set de pasări și clipsuri este alegerea ideală. Fiecare piesă poate fi plasată cu ușurință în diferite poziții, permitându-vă să experimentați cu design-uri variate și să vă adaptați aranjamentele în funcție de tematica evenimentului sau de sezon.
Încheind, Setul de Pasări Pene + Clips pentru Aranjamente Florale este o investiție în creativitatea dumneavoastră și în frumusețea evenimentelor pe care le creați. Adăugați un strop de natură și eleganță aranjamentelor dumneavoastră cu aceste pasări excepționale și clipsuri versatile. Fiecare detaliu contează atunci când vine vorba de a crea o experiență vizuală memorabilă, iar acest set vă pune instrumentele potrivite în mână pentru a atinge acest obiectiv.
Dimensiuni   9 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar