Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pasari pene+clips pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
7868
48.00lei
Descriere
Setul Pasari Pene+Clips pentru Aranjamente Florale, format dintr-o colecție exquisită de 12 bucăți, este instrumentul ideal pentru a aduce o notă de rafinament și eleganță aranjamentelor florale. Fie că sunteți un pasionat al artei florale sau un profesionist în domeniu, acest set vă oferă toate resursele necesare pentru a crea compoziții florale remarcabile și memorabile.
Fiecare componentă a acestui set este meticulos proiectată pentru a aduce un plus de frumusețe și expresivitate aranjamentelor dumneavoastră. Pasările din pene aduc un sentiment de delicatețe și naturalețe, aducând un element organic care se îmbină perfect cu florile proaspete sau uscate. Clipsurile pentru aranjamente florale din set vă permit să fixați cu ușurință fiecare floare în poziția dorită, permițându-vă astfel să creați structuri complexe și estetice.
Indiferent dacă doriți să decorați o masă pentru un eveniment special, să creați buchete deosebite pentru nunți sau să aduceți un strop de frumusețe în spațiul dumneavoastră personal, acest set vă oferă libertatea de a explora și exprima creativitatea dumneavoastră. Fiecare pasăre din pene și clips pentru aranjamente florale din acest set este fabricată cu atenție la detalii, asigurându-se că veți avea parte de un produs de cea mai înaltă calitate.
În plus, acest set nu este doar un instrument util, ci și o sursă de inspirație pentru cei pasionați de arta aranjamentelor florale. Cu fiecare pasăre din pene și clip utilizat în creațiile dumneavoastră, veți aduce o notă de magie și farmec, transformând spațiul în jurul dumneavoastră într-o adevărată oază de frumusețe naturală.
Puneți-vă imaginația la lucru și creați aranjamente florale deosebite, folosind setul Pasari Pene+Clips pentru Aranjamente Florale. Lăsați-vă inspirați de calitatea și versatilitatea acestui set și transformați fiecare moment special într-unul cu adevărat memorabil prin intermediul frumuseții florilor și al pasărilor delicate din pene.
Dimensiuni   10 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar