Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pasari pene+clips pentru aranjamente florale set 12 buc

Stoc epuizat
7872

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Setul Pasări Pene+Clips pentru Aranjamente Florale, format dintr-o colecție excepțională de 12 bucăți, reprezintă un instrument inovator și versatil în lumea artei florale și a decorurilor interioare. Dacă sunteți pasionat de aranjamente florale și doriți să adăugați o notă de eleganță și rafinament acestora, atunci acest set este alegerea perfectă pentru dvs.
Fie că sunteți un profesionist cu experiență în designul floral sau doar începeți să vă explorați creativitatea în acest domeniu, setul Pasări Pene+Clips vă oferă toate instrumentele necesare pentru a crea opere de artă florale spectaculoase. Fiecare piesă din acest set este meticulos proiectată pentru a vă permite să realizați aranjamente florale impresionante și inovatoare.
Pasările din pene adaugă un element unic și atrăgător aranjamentelor dvs. florale, capturând privirile și stârnind admirația tuturor celor care le observă. Acestea nu doar îmbogățesc estetica aranjamentelor, dar și aduc un sentiment de natură și frumusețe în orice spațiu în care sunt plasate. Fie că doriți să decorați o masă festivă, să adăugați un strop de farmec în locuința dvs. sau să creați cadouri personalizate și memorabile, acest set vă oferă posibilitățile nelimitate de a transforma fiecare moment într-unul de neuitat.
Clipsurile incluse în acest set sunt instrumente esențiale pentru aranjamentele florale. Cu ajutorul lor, puteți fixa cu ușurință și siguranță elementele florale în pozițiile dorite, astfel încât creațiile dvs. să rămână mereu proaspete și strălucitoare. Fie că lucrați cu flori delicate sau cu plante mai robuste, aceste clipsuri sunt proiectate să vă ofere stabilitate și flexibilitate în același timp.
Indiferent dacă sunteți pasionat de arta florală sau doar doriți să vă exprimați creativitatea într-un mod nou, setul Pasări Pene+Clips pentru Aranjamente Florale vă oferă resursele și instrumentele necesare pentru a transforma fiecare spațiu într-un regal al culorilor și formelor. Faceți primii pași într-o călătorie captivantă în lumea designului floral cu acest set excepțional și bucurați-vă de rezultatele uimitoare pe care le puteți obține. Pasări pene+clips pentru aranjamente florale - îndrăzniți să creați frumosul
Dimensiuni   12 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar