Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Patina+sclipici pentru decoratiuni florale

În stoc
70560
8.00lei

Patina și sclipici pentru decorarea aranjamentelor florale de Crăciun - O soluție deosebită pentru a aduce strălucirea și eleganța sezonului festiv în creațiile tale florale de Crăciun! Cu Patina+sclipici pentru decoratiuni florale, poți să adaugi un strop magic și rafinament aranjamentelor tale florale speciale pentru sărbătorile de iarnă.
Produsul nostru Patina+sclipici pentru decoratiuni florale a fost creat cu grijă și pasiune pentru a transforma aranjamentele tale florale de Crăciun în opere de artă autentice. Cu o gamă variată de culori și nuanțe strălucitoare, această patină deosebită și sclipiciul subtil adaugă un plus de eleganță și strălucire aranjamentelor tale florale de sezon.
Indiferent dacă creezi buchete de Crăciun pentru a decora masa de sărbătoare, aranjamente florale pentru bradul de Crăciun sau chiar coroane festive, Patina+sclipici pentru decoratiuni florale este alegerea perfectă pentru a da viață ideilor tale creative. Această patină se aplică ușor pe diverse tipuri de flori și plante de sezon, oferindu-le un aspect sofisticat și festiv.
Produsul nostru Patina+sclipici pentru decoratiuni florale vine într-o gamă largă de nuanțe și texturi, astfel încât poți să-ți personalizezi aranjamentele florale pentru Crăciun în funcție de tema sau paleta de culori preferată. Cu sclipiciul subtil și patina strălucitoare, vei crea aranjamente care vor impresiona cu siguranță toți cei care le vor vedea.
Alege Patina+sclipici pentru decoratiuni florale și dă-ți frâu liber creativității tale în crearea aranjamentelor florale de Crăciun. Transformă fiecare floare și frunză într-o bijuterie strălucitoare a sezonului festiv, adăugând o notă de eleganță și farmec fiecărui colț al casei tale. Cu acest produs deosebit, Crăciunul tău va fi cu siguranță mai strălucitor și mai festiv ca niciodată.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 10 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar