Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Patine color pentru decoratiuni florale

În stoc
70309
Preț vechi 20.50 lei
Discount 6.00 lei
15.00lei

Patine color pentru decoratiuni florale" este un produs deosebit de versatil și creativ, perfect pentru a aduce o notă elegantă și distinctivă aranjamentelor florale de Crăciun. Cu aceste patine colorate, veți putea să vă transformați aranjamentele florale în adevărate opere de artă, aducând un plus de strălucire și frumusețe în decorul sărbătorilor de iarnă.
Acest produs de patine color este o alegere ideală pentru cei care doresc să aducă un strop de magie și eleganță în casele lor în timpul sezonului festiv. Cu ajutorul acestor patine, veți putea să creați aranjamente florale de Crăciun unice și impresionante, care vor atrage cu siguranță atenția și admirația celor din jur.
Patinele colorate sunt disponibile într-o gamă variată de nuanțe și texturi, ceea ce vă oferă posibilitatea de a experimenta și de a crea aranjamente florale personalizate și adaptate gusturilor și preferințelor dumneavoastră. De la patinele cu efect metalic, care adaugă un aer sofisticat, la cele cu nuanțe strălucitoare și vii, care creează un aspect festiv și vesel, opțiunile sunt nelimitate.
Utilizarea acestor patine este extrem de simplă și plăcută. Puteți aplica ușor patina pe frunzele și petalele florilor din aranjamentele dumneavoastră, obținând astfel un efect uimitor. Fie că doriți să adăugați puțină strălucire și glamour aranjamentelor florale de Crăciun sau să le transformați în adevărate opere de artă, aceste patine vă vor ajuta să vă atingeți scopul.
În plus, patinele colorate sunt rezistente la decolorare și se păstrează frumoase de-a lungul întregului sezon festiv. Astfel, veți putea să vă bucurați de frumusețea și strălucirea aranjamentelor dumneavoastră florale pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă.
În concluzie, patinele color pentru decoratiuni florale sunt un instrument indispensabil pentru cei care doresc să creeze aranjamente florale de Crăciun spectaculoase și unice. Cu aceste patine, veți putea să vă exprimați creativitatea și să adăugați o notă de eleganță și frumusețe sărbătorilor de iarnă. Așadar, nu ezitați să experimentați cu aceste patine și să transformați aranjamentele florale de Crăciun în adevărate capodopere.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 13 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar