Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pitici color pentru aranjamente florale set 3 buc

În stoc
466826
12.00lei
Descriere
Setul de 3 bucăți "Pitici color pentru aranjamente florale" reprezintă alegerea perfectă pentru pasionații de floricultură și pentru cei care doresc să aducă un strop de culoare și viață aranjamentelor florale. Acest set inovator îmbină în mod armonios elementele practice cu cele estetice, oferindu-vă posibilitatea de a crea aranjamente florale cu adevărat remarcabile.
Indiferent dacă sunteți un amator entuziast sau un profesionist în arta aranjamentelor florale, acest set de pitici color vă va captiva cu siguranță imaginația. Fie că doriți să creați buchete de flori pline de culoare și contrast, sau să adăugați un plus de personalitate aranjamentelor voastre, aceste pitici sunt accesoriile ideale pentru a vă transforma viziunile în realitate.
Fiecare pitic din acest set este meticulos lucrat cu atenție la detalii, pentru a vă asigura că obțineți nu doar produse funcționale, ci și adevărate opere de artă în miniatură. Culorile vibrante și designul jucăuș al piticilor adaugă un element ludic aranjamentelor florale, făcându-le să iasă în evidență și să capteze privirile tuturor celor care le vor admira.
Aranjamentele florale au fost întotdeauna o modalitate minunată de a exprima emoții și de a aduce frumusețe în orice spațiu. Cu ajutorul acestui set de pitici color, puteți transforma simplul act de aranjare a florilor într-o experiență captivantă și plină de satisfacții. Experimentați cu diferite combinații de flori, culori și poziționări pentru a crea compoziții unice, care să vă reprezinte stilul și creativitatea.
Indiferent dacă doriți să decorați masa pentru o cină specială, să adăugați un strop de farmec evenimentelor importante sau să creați cadouri inedite pentru cei dragi, piticii color pentru aranjamente florale din acest set vă vor fi aliați de nădejde. Infuzați fiecare moment cu frumusețea naturii și cu energia pozitivă emanată de aranjamentele florale create de voi.
În concluzie, setul de 3 bucăți "Pitici color pentru aranjamente florale" este mai mult decât un simplu accesoriu pentru aranjamentele voastre florale – este o oportunitate de a vă exprima creativitatea, de a aduce bucurie în fiecare colț al vieții voastre și de a vă conecta cu frumusețea naturii într-un mod unic și captivant. Investiți în acest set și permiteți-vă să transformați fiecare buchet într-o poveste colorată și plină de viață!
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:  4 cm
 
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar