Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Pitici color pentru aranjamente florale set 3 buc

În stoc
466827
12.00lei

Cu mândrie vă prezentăm Setul nostru excepțional de Pitici Color pentru Aranjamente Florale, un ansamblu fascinant care adaugă o notă de farmec și eleganță oricărui decor floral. Cu cele trei bucăți rafinate incluse în acest set, veți avea oportunitatea de a crea aranjamente florale uluitoare și pline de viață, care vor captiva privirile și vor aduce un zâmbet pe chipul oricărui privitor.
Indiferent dacă sunteți un profesionist pasionat de arta aranjamentelor florale sau un amator entuziast, acest set de pitici color vă oferă instrumentele perfecte pentru a da viață ideilor și creativității dumneavoastră. Fiecare pitic este meticulos proiectat și lucrat pentru a se integra armonios în diverse teme și stiluri florale. Fie că doriți să creați aranjamente îndrăznețe și moderne sau compoziții clasice și rafinate, acești pitici color vă vor oferi versatilitatea de care aveți nevoie.
Fiecare pitic din acest set este confecționat cu grijă din materiale de calitate superioară, asigurând o durabilitate remarcabilă și o rezistență la uzură. Culoarea vibrantă a fiecărui pitic adaugă un element jucăuș și vesel, care poate aduce bucurie în orice împrejurare. Acești pitici nu sunt doar accesorii de decor, ci și piese de artă pe deplin, realizate cu atenție la detalii și pasiune pentru estetică.
Aranjamentele florale devin o experiență plină de satisfacții atunci când aveți la dispoziție instrumentele potrivite. Cu Setul de Pitici Color pentru Aranjamente Florale, veți experimenta o simbioză perfectă între natură și creativitate umană. Fiecare pitic adaugă o dimensiune nouă și intrigantă aranjamentelor dvs., permitându-vă să creați povestiri vizuale captivante prin intermediul florilor.
Indiferent dacă doriți să transformați un eveniment special într-o experiență memorabilă sau să adăugați un strop de frumusețe în cotidian, Setul de Pitici Color pentru Aranjamente Florale este alegerea ideală. Îmbogățiți-vă colecția de accesorii florale și dați frâu liber imaginației dumneavoastră artistice cu aceste pitici adorabili și plini de culoare.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 4 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar