Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Platou plastic pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
44882

Produsul nu mai face parte din oferta noastră


Aranjamentele florale sunt o expresie artistică a naturii, capturând frumusețea efemeră a florilor și transformând-o într-o experiență vizuală și emoțională unică. Iar pentru a sublinia și a pune în valoare această frumusețe, avem mândria să vă prezentăm Platoul nostru din Plastic de înaltă calitate, special conceput pentru a îmbogăți prezentarea aranjamentelor florale și a adăuga o notă distinctă evenimentelor tale speciale.
Conceput cu grijă și atenție la detalii, Platoul nostru pentru Aranjamente Florale combină eleganța clasică cu funcționalitatea modernă. Fabricat din plastic durabil și rezistent, acest platou servește ca o bază perfectă pentru a susține aranjamentele florale într-un mod sigur și stabil. Structura sa solidă este proiectată pentru a menține în siguranță fiecare floare și fiecare element decorativ, asigurând astfel că prezentarea ta florală va rămâne impecabilă pe parcursul întregului eveniment.
Designul platoului adaugă un aspect sofisticat întregii prezentări. Linii curate și finisaje atent lucrate se îmbină armonios pentru a crea un cadru care să pună în valoare delicatetea florilor tale alese. Fie că este vorba de un eveniment privat sau de o ocazie specială cu un număr mare de invitați, platoul nostru adaugă un plus de eleganță și rafinament întregului decor.
Adaptabil și versatil, platoul nostru se potrivește cu diverse stiluri de aranjamente florale, de la cele tradiționale până la cele moderne și avangardiste. Poți experimenta cu diferite culori, texturi și dimensiuni ale florilor, știind că platoul nostru va oferi suportul ideal pentru viziunea ta artistică.
Indiferent dacă organizezi o nuntă romantică, o petrecere aniversară sau un eveniment de afaceri elegant, platoul nostru pentru aranjamente florale va adăuga cu siguranță o notă de splendoare și farmec. Fiecare detaliu al acestui platou a fost creat pentru a sublinia frumusețea florilor și a transforma spațiul evenimentului tău într-un spectacol vizual de neuitat.
Încheiând, Platoul nostru plastic pentru aranjamente florale este mai mult decât o simplă bază - este o piesă de artă funcțională care transformă aranjamentele florale în opere de artă autentice. Alege calitatea, alege eleganța, alege să aduci un plus de rafinament fiecărui eveniment cu ajutorul acestui platou remarcabil.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 33 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar