Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Porumbei+perlute+clips pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
7824
42.50lei

Setul de 12 bucăți Porumbei + Perluțe + Clips pentru Aranjamente Florale - Eleganță și Creație Florală Fără Limite!
Aducem în fața dumneavoastră un set excepțional ce redefinesc conceptul de aranjamente florale - Setul de 12 bucăți Porumbei + Perluțe + Clips pentru Aranjamente Florale este alegerea perfectă pentru pasionații de artă florală, atât pentru cei cu experiență îndelungată, cât și pentru cei care abia își descoperă dragostea pentru acest domeniu fascinant.
Fie că sunteți un florist profesionist, un organizator de evenimente sau pur și simplu o persoană pasionată de frumusețea naturii transpusă în aranjamente florale, acest set vă va deschide uși nelimitate către creativitatea și eleganța pe care le puteți aduce în spațiul dumneavoastră.
Cu un total de 12 piese excepționale, acest set vă oferă o gamă variată de elemente ce vă permit să creați aranjamente florale cu adevărat unice. Porumbeii eleganți adaugă un touch romantic și delicat, aducând o notă de poveste în fiecare creație. Perluțele strălucitoare adaugă un strop de strălucire și farmec, captând privirile și luminând întregul aranjament. Clipsurile ingenioase asigură stabilitatea fiecărei componente florale, permițându-vă să construiți structuri complexe și impresionante fără efort.
Atunci când vine vorba de aranjamente florale, detaliile sunt esențiale, iar acest set stăpânește arta detaliilor cu măiestrie. Fiecare piesă a fost creată cu atenție la detalii, punând la dispoziția dumneavoastră nu doar un simplu set de elemente, ci o adevărată colecție de opțiuni și posibilități.
Indiferent dacă doriți să creați buchete impresionante pentru nunți și evenimente speciale, să decorați interiorul casei dumneavoastră cu aranjamente fresh și viu colorate sau să surprindeți pe cineva drag printr-un cadou unic și personalizat, Setul de 12 bucăți Porumbei + Perluțe + Clips pentru Aranjamente Florale vă va însoți în fiecare pas al acestui proces creativ.
Alegeți calitatea și inovația, alegeți eleganța și expresia artistică - alegeți Setul de 12 bucăți Porumbei + Perluțe + Clips pentru Aranjamente Florale și transformați fiecare floare într-o poveste.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 13 cm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar