Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Poseta hartie color pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
44892
24.00lei
Descriere
Cu acest set de 12 poșete de hârtie colorată pentru aranjamente florale, veți adăuga un plus de farmec și eleganță evenimentelor și ocaziilor speciale. Fie că organizați o nuntă, o petrecere tematică sau doriți să creați un cadou special pentru cei dragi, aceste poșete vă vor ajuta să vă exprimați creativitatea și să adăugați un strop de culoare și rafinament aranjamentelor florale.Fiecare poșetă este confecționată cu atenție din hârtie de înaltă calitate, astfel încât să asigure o prezentare impecabilă și să ofere o susținere fiabilă pentru florile delicate. Dimensiunile lor spațioase și designul practic vă permit să dispuneți cu ușurință frunzele și florile într-o manieră armonioasă și estetică.Cu o gamă variată de culori în acest set, veți putea să vă potriviți aranjamentele florale cu tema sau atmosfera evenimentului. De la nuanțe vibrante de roșu și albastru la culori mai calde de galben și verde, veți avea opțiuni diversificate pentru a vă crea propriile aranjamente florale personalizate.
Aceste poșete nu sunt doar decorative, ci și ecologice, fiind realizate din materiale reciclabile și prietenoase cu mediul. Astfel, veți putea să vă bucurați de produse de calitate superioară, fără a compromite planeta și fără a lăsa un impact negativ asupra mediului înconjurător.
Indiferent dacă sunteți profesionist în domeniul aranjamentelor florale sau un pasionat de DIY (Do It Yourself), acest set de 12 poșete de hârtie colorată pentru aranjamente florale vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă transforma ideile în realitate. Ele pot fi folosite atât în ​​interior, în vaze sau recipiente decorative, cât și în exterior, pentru a crea atmosfera dorită la orice eveniment sau sărbătoare.Încheiând, aceste poșete de hârtie colorată pentru aranjamente florale aduc cu sine eleganță, versatilitate și posibilități nelimitate de a crea momente speciale și de neuitat. Cu un set de 12 bucăți, veți avea suficiente poșete pentru a da frâu liber imaginației dumneavoastră și a vă bucura de frumusețea naturii și creativității. Fiecare eveniment va deveni o poveste unică, iar aranjamentele florale vor fi în centrul atenției, captând privirile și inimile tuturor celor prezenți.
Dimensiuni  15 x 15 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar