Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Posete decorative pentru aranjamente florale set 10 buc

În stoc
44289
35.00lei
Descriere
Pentru a completa și îmbunătăți aranjamentele florale, vă prezentăm pungile decorative pentru aranjamente florale. Acestea sunt accesorii elegante și rafinate, concepute special pentru a adăuga un plus de frumusețe și originalitate buchetelor și compozițiilor florale.
Disponibile într-o varietate de culori, forme și dimensiuni, pungile noastre decorative sunt versatile și se potrivesc oricărui stil sau temă. Indiferent dacă organizați nunți, petreceri sau evenimente corporative, aceste pungi sunt alegerea perfectă pentru a adăuga un plus de farmec și rafinament aranjamentelor florale.
Cu ajutorul pungilor decorative pentru aranjamente florale, veți putea crea prezentări impresionante și memorabile. Acestea pot fi utilizate pentru a ambala și păstra cu grijă buchetele de flori, aranjamentele de masă sau chiar pentru a oferi ca daruri unice și elegante.
Fie că sunteți un florist profesionist sau un pasionat de arta florală, pungile noastre decorative vor adăuga un plus de valoare și creativitate muncii dumneavoastră. Ele oferă o modalitate ușoară și convenabilă de a prezenta și livra aranjamentele florale, evidențiind frumusețea și delicatețea florilor.
Comandați astăzi pungile decorative pentru aranjamente florale și dați o notă de eleganță și stil evenimentelor și decorurilor dumneavoastră florale. Oferiți buchetelor și compozițiilor florale un aspect desăvârșit și impresionați-vă clienții și invitații cu prezentări florale de excepție!
Dimensiuni: 21 x 17 x 25 cm
 
 
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar