Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Posete hartie pentru flori set 12 buc

În stoc
44867
55.00lei
Descriere
Pungile de hârtie pentru flori sunt accesorii esențiale și elegante pentru a oferi un cadou floral cu stil și rafinament. Aceste pungi sunt special concepute pentru a păstra și transporta flori într-un mod sigur și convenabil. Fabricate dintr-un material durabil și rezistent, aceste pungi de hârtie sunt perfecte pentru a încadra și proteja florile delicate.
Fie că este vorba despre un buchet de trandafiri proaspeți sau un aranjament floral complex, pungile de hârtie pentru flori asigură o prezentare impecabilă și îi conferă un aspect sofisticat oricărui buchet.
 Ele adaugă un plus de valoare și eleganță fiecărei prezentări florale și sunt un accesoriu indispensabil pentru profesioniștii din domeniul floristic.Pungile de hârtie pentru flori sunt ușor de manevrat și de transportat, având mânere rezistente și confortabile pentru a asigura o purtare comodă. Materialul hârtiei oferă o protecție suplimentară, păstrând florile într-o stare proaspătă și împiedicându-le să se deterioreze în timpul transportului.
Indiferent dacă doriți să oferiți un cadou floral special cu ocazia unei aniversări, unei zile de naștere sau să decorați spațiul pentru un eveniment festiv, pungile de hârtie pentru flori sunt alegerea perfectă pentru a adăuga un plus de eleganță și stil. În plus, acestea pot fi reutilizate, având un impact mai mic asupra mediului înconjurător în comparație cu ambalajele tradiționale din plastic.
În concluzie, pungile de hârtie pentru flori sunt accesorii indispensabile pentru iubitorii de flori și profesioniștii din domeniul floristic, oferind o modalitate elegantă și practică de a prezenta și transporta flori într-un mod sigur și rafinat. Asigură un aspect impecabil pentru orice buchet și adaugă o notă de eleganță în fiecare eveniment sau ocazie specială. Alegeți pungile de hârtie pentru flori și transformați cadourile florale în adevărate opere de artă!
Dimensiuni: 30 x 30 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar