Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola dantela crem pentru aranjamente florale

În stoc
443524
41.00lei
Descriere
Rola dantelată de culoare crem pentru aranjamente florale este un element esențial în lumea designului floral. Această rola elegantă de dantelă crem adaugă un farmec subtil și o notă de eleganță oricărui aranjament floral. Fie că creați buchete de nuntă rafinate, aranjamente pentru evenimente speciale sau buchete de flori de zi cu zi, această rola de dantelă vă oferă o gamă variată de opțiuni creative.
Dantela crem este o alegere clasică și versatilă, potrivindu-se perfect cu o varietate de culori și stiluri de flori. Textura sa delicată adaugă un aspect sofisticat aranjamentelor dvs., captând privirile și aducând un plus de rafinament întregii compoziții florale.
Indiferent dacă sunteți un florist profesionist sau un pasionat de aranjamente florale, această rola dantelată crem vă permite să explorați diferite tehnici de aranjare și să vă manifestați creativitatea în moduri neașteptate. Tăiați bucăți de dantelă pentru a adăuga accente subtile în jurul tulpinilor sau folosiți-o ca fundă elegantă pentru a înveli bazele buchetelor.
Durabilitatea și calitatea superioară a acestei role de dantelă crem înseamnă că va rezista în timp, menținându-și aspectul atrăgător și textura sa fină. Indiferent dacă creați aranjamente florale pentru evenimente mari sau doar pentru a împodobi casa, această rola dantelată crem va fi partenerul dvs. de încredere în călătoria dvs. florală.
Încheiând, nu subestimați impactul pe care dantela crem o poate avea asupra aranjamentelor florale. Aceasta adaugă o notă de rafinament și romantism, transformând simplul în spectaculos și aducând bucurie atât creatorilor cât și privitorilor aranjamentelor. Alegeți rola dantelată crem pentru a da viață viselor dvs. florale și pentru a crea opere de artă în fiecare buchet pe care îl realizați.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 2,2 cm x 10 m
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar