Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola dantela galben pentru aranjamente florale
Recenzii

Rola dantela galben pentru aranjamente florale

În stoc
440451
10.50lei
Descriere
Rola de dantelă galbenă destinată aranjamentelor florale este un accesoriu deosebit de versatil și elegant, conceput pentru a adăuga o notă distinctă și rafinată compozițiilor florale. Dantela galbenă, cu nuanțele sale calde și luminoase, aduce o aură de prospețime și vitalitate fiecărui aranjament floral în care este integrată.
Această rolă de dantelă este special creată pentru a sublinia frumusețea naturii și a florilor prin detaliile sale fine și prin textura sa delicată. Fie că este folosită pentru a îmbrăca tulpinile delicate ale trandafirilor, pentru a înfășura buchetele de flori de câmp sau pentru a crea aranjamente florale complexe pentru evenimente speciale, această rola de dantelă galbenă adaugă cu siguranță o notă de eleganță și sofisticare.
Cu o lungime generoasă, această rolă de dantelă poate fi tăiată și ajustată în funcție de nevoile fiecărui aranjament floral în parte, oferindu-vă libertatea de a crea designuri personalizate și unice. Datorită culorii sale galbene luminoase, această dantelă poate aduce un plus de căldură și bucurie în orice eveniment sau spațiu în care este utilizată.
Fie că creați aranjamente florale pentru nunți, petreceri, aniversări sau pur și simplu pentru a decora propriul cămin, această rolă de dantelă galbenă vă ajută să adăugați un strop de eleganță și rafinament fiecărui moment special. Iar posibilitățile de utilizare sunt nesfârșite - puteți împleti dantela în jurul buchetelor pentru un aspect boem, puteți crea fundițe delicate pentru a sublinia grandoarea evenimentelor sau puteți adăuga detalii decorative pe mesele de ospăț.
În concluzie, rola de dantelă galbenă pentru aranjamente florale este mai mult decât un simplu accesoriu; este o expresie a creativității și a frumuseții naturii, transpusă într-un element elegant și rafinat. Adăugând o notă distinctă oricărui aranjament floral, această dantelă galbenă reușește să transforme orice spațiu într-un loc plin de farmec și emoție, punând în valoare frumusețea efemeră a florilor într-un mod cu totul aparte.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 3,8 cm x 10 m
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar