Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola hartie pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
5359

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
 Bucurați-vă de minunata noastră rola de hârtie pentru aranjamente florale, care vă va inspira creativitatea și va aduce un plus de frumusețe oricărei ocazii speciale! Această rola de hârtie specială a fost concepută și fabricată cu grijă pentru a vă oferi experiența perfectă în realizarea aranjamentelor florale de vis.
Aveți în mână instrumentul ideal pentru a vă transforma ideile în realitate, fie că sunteți un profesionist în arta florală sau un pasionat creativ. Hârtia noastră de înaltă calitate este un suport perfect pentru aranjamentele florale, datorită texturii sale fine și rezistente, care va permite florilor să strălucească în întreaga lor splendoare.
Cu o lungime generoasă și lățime potrivită, această rola de hârtie pentru aranjamente florale vă oferă libertatea de a crea compoziții impresionante și captivante. Fiți siguri că fiecare eveniment sau sărbătoare va deveni un moment memorabil, grație detaliilor și atenției pe care le veți putea acorda aranjamentelor florale realizate cu această rola specială.
Indiferent că doriți să decorați nunți, botezuri, aniversări sau alte evenimente speciale, această rola de hârtie pentru aranjamente florale vă va oferi un spectru larg de posibilități. Bujorii, trandafirii, lalelele sau alte flori preferate vor prinde viață pe această hârtie deosebită, transformând spațiul într-un colț de paradis floral.
Mai mult decât atât, hârtia noastră pentru aranjamente florale este eco-friendly, fiind realizată din materiale reciclate și fiind biodegradabilă. Astfel, contribuiți la protejarea mediului înconjurător și demonstrați că frumusețea poate merge mână în mână cu respectul pentru natură.
În plus, ambalajul acestei role de hârtie este conceput ergonomic, asigurându-vă că produsul ajunge în perfectă stare la destinație. Avem grijă de fiecare detaliu pentru a vă oferi o experiență de neuitat și pentru a vă inspira să vă exprimați creativitatea în cel mai frumos mod cu putință.
Încheiând, rola noastră de hârtie pentru aranjamente florale reprezintă alegerea perfectă pentru a vă bucura de momente speciale alături de cei dragi. Oferiți cadouri unice și impresionați prin frumusețea aranjamentelor florale create cu pasiune și cu ajutorul acestei hârtii speciale. Redați farmecul naturii în fiecare detaliu și creați amintiri de neuitat cu ajutorul acestei roli de hârtie pentru aranjamente florale, dedicată iubitorilor de frumos și de arta florală.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 1,5 cm x 10 m
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar