Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola material textil pentru aranjamente florale

În stoc
443479
17.00lei
Descriere
Rola de material textil pentru aranjamente florale aduce cu sine o gamă diversificată de posibilități creative, transformând orice simplă colecție de flori în opere de artă florale cu adevărat remarcabile. Acest produs excepțional nu doar că servește ca o bază solidă pentru crearea aranjamentelor florale, ci și adaugă un element de eleganță și rafinament întregului proces.
Folosind această rola de material textil special concepută pentru aranjamentele florale, veți descoperi că puteți explora și exprima neîngrădit propriile dvs. talente artistice. Țesătura fină și durabilă a materialului oferă un fundal perfect pentru fiecare floare pe care o adăugați, permițându-vă să creați straturi, contrast și textură în moduri care surprind privirile și încântă simțurile.
Indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență în domeniul aranjamentelor florale sau un amator pasionat, această rola de material textil vă oferă instrumentele necesare pentru a da viață viziunilor dvs. florale. În plus față de calitățile sale vizuale impresionante, acest material textil este ușor de manevrat, permițându-vă să-l tăiați, să-l îndoiți și să-l modelezi în conformitate cu orice idee creativă.
În lumea aranjamentelor florale, detaliile contează cu adevărat, iar această rola de material textil înțelege și răspunde nevoilor dvs. Puneți în valoare frumusețea naturală a florilor dvs. preferate, creând fundaluri elegante și sofisticate sau punând în evidență culorile și formele prin contrast și juxtapunere.
Încheiând, rola de material textil pentru aranjamente florale nu este doar un simplu accesoriu, ci devine o parte esențială a procesului de creație. Cu fiecare centimetru de material utilizat, vă apropiați mai mult de realizarea unui aranjament floral de neuitat, care va aduce bucurie și admirație atât creatorului cât și observatorilor.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 3,8 cm x 10 m
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar