Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola panza mdel 6 cm pentru aranjamente florale

În stoc
5409
4.30lei
Descriere
Bucurați-vă de o experiență unică în aranjamente florale cu ajutorul noii noastre role de pânză model, special concepută pentru a vă inspira creativitatea și a transforma fiecare moment într-unul de neuitat. Această minunată rola de pânză, cu o lățime de 6 cm, vă deschide o lume de posibilități în crearea aranjamentelor florale elegante și spectaculoase.
Fabricată dintr-un material de înaltă calitate, rezistent și durabil, rola noastră de pânză model se va dovedi a fi un partener de încredere în toate proiectele dvs. florale. Este concepută cu grijă pentru a asigura o manevrare ușoară și o utilizare confortabilă, permițându-vă să explorați arta aranjamentelor florale în cel mai creativ mod posibil.
Fie că sunteți un pasionat amator sau un profesionist în domeniul floristic, această rola de pânză model vă oferă instrumentul esențial pentru a aduce la viață orice viziune florală. Creați buchete captivante, aranjamente de masă impresionante sau decorațiuni florale pentru evenimente speciale cu ajutorul acestei role versatile.
Având o lățime de 6 cm, această rola de pânză vă permite să realizați detalii minuțioase și finisaje rafinate în fiecare aranjament. Culorile vibrante și textura delicată a pânzei adaugă un plus de eleganță și farmec oricărei compoziții florale.
Indiferent dacă doriți să creați aranjamente florale impresionante pentru nunți, botezuri, aniversări sau alte ocazii speciale, această rola de pânză model vă va fi aliatul de nădejde în călătoria către creații de neuitat. Fiți inovativi și explorați noi tehnici, deoarece această rola de pânză vă oferă libertatea de a experimenta și a vă exprima personalitatea artistică.
Transformați fiecare spațiu într-un colț de rai floral cu ajutorul acestei role de pânză model. Învăluiți lumea într-un parfum plăcut și oferiți bucurie și frumusețe celor dragi prin intermediul minunatelor aranjamente florale create cu ajutorul acestui produs excepțional.
Încheiați călătoria dvs. în lumea fascinantă a florilor și a aranjamentelor florale cu ajutorul rolei de pânză model de 6 cm pentru aranjamente florale, și lăsați-vă inspirați de frumusețea naturii pentru a crea opere de artă florale remarcabile!
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 6 cm x 5 yds
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar