Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola polipropilena pentru aranjamente florale

În stoc
5450
5.00lei
Descriere
 
Bucurați-vă de creativitatea și frumusețea aranjamentelor florale cu ajutorul noii roli polipropilene special concepute pentru această îndemânare artistică. Această rola polipropilenă de înaltă calitate a fost proiectată pentru a facilita procesul de aranjare a florilor și a deveni un partener de încredere pentru orice eveniment special, fie că este vorba de nunți, aniversări sau petreceri corporate.Prin utilizarea acestei role polipropilene pentru aranjamente florale, veți putea da viață viselor voastre creative. Fie că sunteți un florist experimentat sau un entuziast începător, această rola polipropilenă va deveni rapid esențialul de nelipsit din trusa voastră de instrumente pentru aranjamente florale. Rola este fabricată din polipropilenă de calitate superioară, ceea ce o face extrem de durabilă și rezistentă la deformări sau rupere. Astfel, veți putea crea aranjamente florale impresionante, fără să vă faceți griji cu privire la integritatea rolei. Rola polipropilenă este ușoară și manevrabilă, permițându-vă să tăiați cu ușurință lungimi de material potrivite pentru fiecare aranjament floral. Flexibilitatea sa vă va permite să creați modele și forme variate, în funcție de inspirație și tematica evenimentului. Polipropilena este un material prietenos cu mediul, ceea ce înseamnă că veți putea să vă bucurați de pasiunea pentru aranjamentele florale, fără să aveți un impact negativ asupra mediului înconjurător. Astfel, veți putea contribui la un mediu mai curat și mai sănătos pentru generațiile viitoare. Prin utilizarea acestei roli polipropilene pentru aranjamente florale, veți economisi timp prețios în procesul de pregătire și realizare a compozițiilor florale. În plus, datorită durabilității sale, veți putea reutiliza această rola de mai multe ori, ceea ce înseamnă o economie semnificativă de bani pe termen lung. Rola polipropilenă pentru aranjamente florale este disponibilă în diferite dimensiuni și culori, permițându-vă să vă alegeți exact varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor voastre.Începeți să vă transformați pasiunea pentru aranjamentele florale în realitate cu ajutorul rolii polipropilene de înaltă calitate. Cu acest produs de încredere și prietenos cu mediul, veți aduce bucurie și frumusețe în viața oamenilor prin aranjamente florale unice și impresionante. Faceți primul pas către creația unor experiențe memorabile prin achiziționarea rolii polipropilene pentru aranjamente florale acum.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:4,5 cm x 36 m
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar