Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola satin+dantela pentru aranjamente florale

În stoc
5434
13.50lei
Descriere
Cu rola noastră de satin și dantelă exclusivă, pasiunea și frumusețea aranjamentelor florale prind viață sub îndemâna ta talentată. Dă frâu liber creativității tale în arta aranjamentelor florale cu această rolă fermecătoare, concepută pentru a îmbogăți și sublinia eleganța compozițiilor tale florale.Rolă satin+dantelă de cea mai înaltă calitate, fabricată cu grijă pentru a asigura un aspect și o senzație luxoasă. Materialul fin și moale al satinului îmbrățișează cu grație florile, în timp ce dantela delicată adaugă o notă romantică și sofisticată.
 Rolă cu o lățime optimă pentru a permite creația de aranjamente florale spectaculoase. Datorită dimensiunii sale generoase, poți crea compoziții florale ample și bogate în detalii, perfecte pentru evenimente speciale sau decoruri deosebite.
 Rola de satin și dantelă pentru aranjamente florale oferă un suport ideal pentru a experimenta cu diverse stiluri și tehnici artistice. De la aranjamente romantice și delicate, până la creații moderne și îndrăznețe, posibilitățile sunt nelimitate.
 Materialul rolei este ușor de tăiat și de modelat, permițându-ți să obții dimensiuni și forme personalizate pentru fiecare aranjament floral în parte. Îmbină dantela și satinul în moduri unice și captivante pentru a aduce la viață designuri cu adevărat remarcabile.
Ideal pentru ocazii speciale: Datorită eleganței sale rafinate, rola satin+dantelă este alegerea perfectă pentru nunți, aniversări, petreceri sau orice alt eveniment festiv unde aranjamentele florale trebuie să strălucească și să impresioneze.
Cu rola satin+dantelă pentru aranjamente florale, pasiunea ta pentru frumusețea florilor se împletește armonios cu arta designului, transformând fiecare compoziție într-o poveste plină de emoție și farmec. Descoperă bucuria creării cu această rolă excepțională și adu un strop de magie în lumea fascinantă a aranjamentelor florale.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:1,5 cm x 10 m
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar