Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Rola satin+floricele pentru aranjamente florale

În stoc
420373
13.50lei

Rola Satin+Floricele pentru Aranjamente Florale - Inspirația Ta pentru Eleganță și Frumusețe în Artă Florală!
Frumusețea naturii se contopește armonios cu creativitatea ta în arta aranjamentelor florale, iar Rola Satin+Floricele este acel partener de încredere ce îți va sublima fiecare creație! Indiferent dacă ești un pasionat al florilor sau un profesionist în domeniul designului floral, această rolă magică îți va permite să transformi fiecare buchet într-o adevărată operă de artă!
Cu Rola Satin+Floricele, ai la îndemână un instrument versatil și inspirat pentru a crea aranjamente florale deosebite, ce vor încânta simțurile și vor rămâne întipărite în amintirile tuturor. Cele mai fine materiale au fost alese cu grijă pentru a-ți oferi un produs de înaltă calitate, astfel că poți fi sigur că aranjamentele tale vor străluci în frumusețe și eleganță.
Și nu trebuie să-ți faci griji cu privire la creativitatea ta, deoarece Rola Satin+Floricele vine într-o gamă variată de culori și modele, astfel încât să-ți poți exprima cu ușurință ideile și să creezi compoziții pline de farmec. Și, bineînțeles, aceste flori satin sunt ideale pentru a fi folosite într-o varietate de ocazii, de la evenimente speciale, nunți și aniversări, până la decorarea spațiilor interioare și evenimente corporative.
Cu Rola Satin+Floricele pentru Aranjamente Florale, procesul de creație devine o adevărată plăcere, iar rezultatele vor depăși cu siguranță așteptările tale. Imaginează-ți buchete delicate, buchete mari și impresionante sau aranjamente minimalist-elegante - cu această rolă minunată, limitele sunt doar cele pe care le impui tu.
În plus, aceste materiale fine sunt ușor de manevrat, astfel că vei avea tot controlul necesar pentru a da viață viziunilor tale artistice. Lasă-te purtat de inspirație și lasă Rola Satin+Floricele să fie sursa ta de încredere în fiecare proiect floral pe care îl abordezi.
Așadar, dacă ești în căutarea acelui ingredient magic ce va sublinia și va da strălucire fiecărui detaliu din aranjamentele tale florale, Rola Satin+Floricele pentru Aranjamente Florale este alegerea perfectă pentru tine! Descoperă acum nenumăratele posibilități de creație și începe să aduci frumusețe și emoție în fiecare colț al lumii prin arta ta florală de excepție!
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 1,5 cm x 10 m
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar