Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola tricolor pentru aranjamente florale

În stoc
5448
15.00lei
Descriere
Rola tricolor pentru aranjamente florale - Eliberează-ți creativitatea în arta aranjamentelor florale cu ajutorul acestei rolă tricolor de excepție, concepută special pentru a aduce o notă inovativă și vibrantă în universul aranjamentelor florale. Indiferent dacă ești un florist experimentat sau doar începător în acest domeniu, această rolă tricoloră îți va oferi instrumentele necesare pentru a crea opere de artă florale remarcabile.
Fabricată cu grijă din cele mai fine materiale, această rolă tricoloră nu doar că îți oferă o gamă diversificată de culori și nuanțe - roșu pasiune, galben energic și verde proaspăt -, dar și o textură premium care îmbină eleganța cu durabilitatea. Fie că dorești să creezi buchete pline de viață pentru evenimente speciale, aranjamente sofisticate pentru nunți sau simple buchete de zi cu zi pentru a lumina spațiul din jur, această rolă tricoloră te va însoți în călătoria ta florală.
Cu o lungime generoasă, această rolă îți permite să experimentezi cu diferite tehnici de aranjare, de la cele clasice și elegante la cele mai îndrăznețe și neconvenționale. Textura sa ușor de manevrat îți oferă posibilitatea de a crea bucle delicate, pliuri artistice și chiar modele unice care vor transforma aranjamentele tale florale în veritabile capodopere.
Dar această rolă tricoloră nu este doar despre aspectul estetic. Materialele de calitate superioară folosite în producția sa îi conferă o rezistență sporită în timp, astfel încât aranjamentele tale florale să rămână proaspete și înfrumusețeze spațiul cu fiecare zi care trece. Indiferent de sezon sau ocazie, această rolă tricoloră pentru aranjamente florale îți oferă o platformă versatilă pentru a-ți exprima creativitatea și a aduce bucurie celor din jur.
Încheie-ți călătoria în lumea minunată a aranjamentelor florale cu această rolă tricoloră de excepție. Descoperă plăcerea de a lucra cu materiale de calitate, de a experimenta cu culori și forme și de a aduce frumusețea naturii în fiecare colț al vieții tale. Transformă aranjamentele florale în povestiri vizuale captivante cu ajutorul acestei rolă tricolor pentru aranjamente florale, un partener de nădejde în călătoria ta creativă.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 5 cm x 10 m
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar