Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Saniute, schiuri patine,manusi lemn pentru decoratiuni florale

(1 reviewuri) | În stoc
70078
19.00lei

Produsele noastre, Saniute, schiuri patine, manusi lemn pentru decoratiuni florale, sunt articole de cea mai înaltă calitate care pot aduce o notă de eleganță și farmec oricărui eveniment sau spațiu. Aceste elemente versatilie și frumos decorate pot transforma cu ușurință orice mediu într-un loc magic și memorabil.
Saniutele noastre, cu designuri elegante și detalii fin lucrate, sunt perfecte pentru a adăuga un element de farmec și bucurie în sezonul de iarnă. Acestea pot fi folosite atât ca elemente de decor pentru evenimente speciale de iarnă, cât și ca obiecte de joacă distractive pentru copii sau chiar ca suporturi pentru cadouri sub bradul de Crăciun.
Schiurile patine din colecția noastră reprezintă combinația perfectă între funcționalitate și estetică. Acestea sunt ideale pentru a decora vitrinele de Crăciun sau pentru a completa tema unei petreceri tematice de iarnă. Cu detalii bine realizate și un aspect autentic, aceste schiuri patine pot aduce o atmosferă nostalgică și plină de farmec în orice loc.
Manusile noastre din lemn sunt opțiunea perfectă pentru a adăuga un element rustic și autentic la orice aranjament floral sau decor floral. Fie că doriți să creați un buchet de flori cu o notă boemă sau să decorați mesele la un eveniment special, aceste manusi de lemn pot completa cu eleganță și farmec orice aranjament floral.
Aranjamentele florale sunt punctul nostru forte, și aceste produse sunt complementul perfect pentru a le aduce în prim-plan. Cu Saniutele, schiurile patine și manusile de lemn, puteți crea cu ușurință aranjamente florale spectaculoase pentru nunți, botezuri, evenimente corporate sau orice alt moment special din viața dvs. Aceste accesorii decorative pot oferi un cadru perfect pentru florile proaspete sau artificiale, aducând un farmec aparte evenimentului dvs.
În concluzie, produsele noastre, Saniutele, schiurile patine și manusile de lemn pentru decoratiuni florale, sunt opțiunile ideale pentru a aduce o notă de eleganță și autenticitate în orice decor sau eveniment. Cu atenție la detalii și designuri atrăgătoare, aceste articole pot transforma orice spațiu într-un loc memorabil și plin de farmec.

Decoratiuni ornamente si articole Craciun

Dimensiuni 3 - 7 cm

 

 


Marius
2023-11-28
Multumit!
Produsele m-au ajutat forte mut.
Foarte multumit de produsele comandate, de serviciile oferite, de termenul scurt de livrare....


COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar