Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Saniute,schiuri , manusi lemn color+sclipici pentru decoratiuni florale

În stoc
70710
20.00lei

Produsul nostru, cunoscut sub numele de "Saniute, schiuri, manusi lemn color+sclipici pentru decoratiuni florale," este o alegere perfectă pentru a aduce un strop de magie și frumusețe în decorarea dvs. de Crăciun. Aceste obiecte de decor excepționale au fost create cu atenție la detalii și sunt concepute pentru a vă ajuta să creați aranjamente florale de Crăciun absolut uimitoare.
Fiecare set include mini-săniuțe, mini-schiuri și mini-manuși din lemn, toate în culori vii și strălucitoare, îmbogățite cu sclipici sclipitor. Aceste componente sunt gata să fie integrate în aranjamentele dvs. florale pentru a aduce un aer de poveste și un farmec aparte sărbătorilor de iarnă.
Săniuțele noastre adorabile pot fi folosite pentru a crea scene de iarnă minunate în vase de sticlă transparentă sau pot fi integrate cu ușurință în coronițele dvs. de Crăciun. Ele aduc o notă jucăușă și nostalgică la decorul dvs. și cu siguranță vor încânta atât copiii, cât și adulții.
Schiurile miniaturale sunt ideale pentru a reproduce un peisaj montan în miniatură în interiorul aranjamentelor florale. Aceste detalii fascinante aduc acel sentiment de aventură și bucurie a iernii direct în casa dvs. și vor impresiona cu siguranță oaspeții.
Manușile din lemn, de asemenea, adaugă o notă rustică și autentică aranjamentelor dvs. florale. Cu culorile lor vibrante și sclipiciul strălucitor, aceste manusi sunt un element deosebit de atractiv în decorul dvs. de Crăciun.
Aranjamentele florale de Crăciun pe care le puteți crea cu aceste componente sunt cu adevărat unice și remarcabile. Adăugați crenguțe de brad, vârfuri de ienupăr, flori de iarnă și alte accesorii sezoniere pentru a completa look-ul magic al sărbătorilor de iarnă.
Așadar, transformați-vă casa într-un tărâm de basm cu ajutorul produsului nostru "Saniute, schiuri, manusi lemn color+sclipici pentru decoratiuni florale." Experimentați bucuria și farmecul Crăciunului cu aceste obiecte de decor fascinante și creați amintiri de neuitat pentru familia dvs. și oaspeții dvs. în această perioadă specială a anului.

Decoratiuni ornamente si articole Craciun

Dimensiuni: 3 - 7 cm

 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar