Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

HOME » Blog » Sărbătoarea iubirii la români, Dragobete

Sărbătoarea iubirii la români, Dragobete

  • Sărbătoarea iubirii la români, Dragobete

Sărbătoarea iubirii la români, Dragobete

Cu origini străvechi, data de 24 februarie aduce cu sine Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români. Dragobetele este un personaj mitic, preluat de la daci, fiind considerat protector al tinerilor și patron al iubirii. Conform fermecătoarelor legende străvechi, Dragobetele, numit și "Vestitor de primăvară", era fiul babei Dochia, un flăcău tare chipeș și iubaret care seducea fetele care-i ieșeau în cale. Dragobete este și în ziua de astăzi un simbol desăvârșit al dragostei de pe aceste plaiuri.

Dragobetele este de asemenea un obicei cu dublă semnificație: apropierea de sfârșitul iernii și începutul primăverii. În acest context și inspirați de acest moment al anului nu ratați ocazia de a vă face cunoscute sentimentele față de cei dragi, oferindu-le flori și cadouri.

În ceea ce privește partea florală suntem pregătiți cu o mare varietate de sortimente de flori artificiale, flori de săpun, decorațiuni și accesorii pentru aranjamente florale, așa că dacă ai o florărie te invităm să vizitezi magazinul nostru online să alegi din timp modelele dorite pentru sărbătoarea Dragobetelui. Tu vei putea face tot felul de combinații florale originale, iar clienții tăi vor fi încântați să aibă de unde alege un cadou deosebit pentru persoana dragă.

Și dacă tot intri pe site, aruncă o privire și la coșurile decorative, ambalajele pentru flori și cutiile pentru flori pe care le recomandăm pentru orice ocazie. Comandă online, iar noi, ca de obicei, suntem pregătiți cu stocuri actualizate în depozitul nostru și livrăm prompt în România și în țările din UE, la prețuri excelente.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2022 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar