Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

HOME » Blog » Sărbătoarea Pascală este aproape!

Sărbătoarea Pascală este aproape!

  • Sărbătoarea Pascală este aproape!

Sărbătoarea Pascală este aproape!

Paștele, cea mai importantă sărbătoare creștină a anului reprezintă noua viață pe care creștinii au câștigat-o prin crucificarea și Învierea lui Iisus. Totodată Sărbătoarea Paștelui este de asemenea asociată cu venirea primăverii și retrezirea naturii la viață.

Paștele la români este cu predilecție un prilej de bucurie și de a oferi mici cadouri și buchete de flori. În magazinul nostru online găsești o gamă largă de produse și accesorii pentru aranjamente florale speciale pentru această ocazie. Ne adresăm cu predilecție florăriilor cu recomandarea de a-și actualiza stocurile de flori artificiale, accesorii decorative, cutii și ambalaje pentru flori. Sărbătoarea Paștelui trebuie să vă găsească pregătiți.

Avem în permanență modele noi, suntem la zi cu stocurile din depozitul propriu, avem un sistem de livrare al comenzilor bine pus la punct în Romania și în tarile din UE și te vom surprinde plăcut cu prețuri accesibile. Te așteptăm cu drag în magazinul nostru online unde comanzi ușor și primești rapid produsele.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2022 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar