Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

HOME » Blog » Sarbatoreste 8 Martie cu stil!

Sarbatoreste 8 Martie cu stil!

  • Sarbatoreste 8 Martie cu stil!

Luna martie este dedicata femeilor fiind perioada in care mamele, sotiile si iubitele sunt cele mai rasfatate. Incepand cu traditionalul martisor, zilele curg cu repeziciune spre traditionala zi de 8 martie, ziua universala a femeii. Acestea sunt momente ideale pentru a-ti arata afectiunea si sentimentele pentru femeile dragi din viata ta.

Suntem un depozit en-gross, iar daca esti un profesionist din domeniul floristic, ai ajuns la locul potrivit. Iti recomandam colectiile noastre de flori artificiale si cutii pentru flori tocmai potrivite pentru aceasta perioada. Avem stocuri actualizate in permanenta si livram prompt.

Descopera colectia noastra de bureti umezi si uscati pentru flori, si cosuri pentru flori de toate formele si dimensiunile. Poti sa maresti surpriza momentului in care daruiesti cadoul, daca langa el pregatesti si un buchet de flori ambalat cu delicatete si atentie.

Te invitam sa alegi ambalajul perfect pentru buchetul tau, sau chiar buchetul de flori sau aranjamentul floral ideal

Alege cadoul ideal, ambaleaza-l cu atentie si prezinta-te cu un buchet superb de flori. Reteta ideala pentru un 8 martie memorabil.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2022 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar