Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Schiuri lemn natur 13 cm pentru decoratiuni florale

Stoc epuizat
43936

Produsul nu mai face parte din oferta noastră


Schiuri lemn natur 13 cm pentru decoratiuni florale" reprezintă alegerea perfectă pentru a aduce un farmec rustic și o notă distinctivă în aranjamentele florale. Aceste schiuri din lemn natural cu o lungime de 13 centimetri sunt ideale pentru a crea compoziții florale unice și pline de personalitate.
Aceste schiuri din lemn natural adaugă o notă de autenticitate și căldură oricărui aranjament floral. Fie că sunt folosite în buchete de mireasă, aranjamente de masă sau alte creații florale, aceste schiuri aduc un element de eleganță rustică și naturalețe.
Datorită detaliilor lor fine și finisajului de înaltă calitate, aceste schiuri din lemn aduc un aer de autenticitate și rafinament oricărui decor floral. Lemnul natural conferă un aspect cald și atrăgător, adăugând un element de conexiune cu natura în aranjamentele florale.
Cu o lungime de 13 centimetri, aceste schiuri sunt ușor de integrat în orice tip de aranjament floral. Puteți să le folosiți pentru a fixa cu eleganță frunze, flori sau alte elemente decorative în buchete sau aranjamente de masă. Ele adaugă o notă de originalitate și autenticitate oricărei creații florale.
Dacă sunteți în căutarea unui mod inovator de a aduce un farmec rustic și natural în aranjamentele dvs. florale, schiurile din lemn natur de 13 cm sunt alegerea perfectă. Ele permit exprimarea creativității dvs. și adaugă o notă distinctivă oricărui decor floral.
În concluzie, "Schiuri lemn natur 13 cm pentru decoratiuni florale" sunt accesoriile ideale pentru a aduce un plus de autenticitate și frumusețe în aranjamentele dvs. florale. Cu aceste schiuri din lemn natural, puteți crea cu ușurință aranjamente florale deosebite care vor impresiona și vor atrage admiratia tuturor celor care le vor vedea.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 13 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar