Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Semisfere plastic pentru flori set 2 buc

În stoc
33773
1.80lei
Descriere
Semisferele din plastic pentru flori, disponibile într-un set de 2 bucăți, reprezintă o opțiune inovatoare și versatilă pentru a crea aranjamente florale elegante și atrăgătoare. Aceste semisfere sunt concepute pentru a oferi posibilități nelimitate de exprimare artistică și pentru a aduce un suflu proaspăt în lumea aranjamentelor florale.Fie că sunteți un profesionist în arta aranjamentelor florale sau un pasionat amator, aceste semisfere pentru flori vă vor inspira să creați designuri cu adevărat remarcabile. Fiecare set conține 2 semisfere, oferindu-vă suficient spațiu pentru a experimenta cu diferite combinații de flori, culori și texturi.Materialul plastic de calitate superioară din care sunt fabricate semisferele asigură durabilitate și rezistență în timp. Acestea pot fi folosite atât în interior, pentru a îmbogăți aspectul decorativ al diferitelor spații, cât și în exterior, aducând un strop de eleganță și naturalețe în grădinile sau terasele dumneavoastră.De la evenimente speciale precum nunți, botezuri sau petreceri tematice, până la decorarea interioară a locuințelor sau spațiilor de afaceri, semisferele pentru flori vor aduce o notă distinctă și rafinată. Cu un pic de imaginație și creativitate, puteți transforma aceste semisfere în adevărate opere de artă florală, capturând privirile și inimile tuturor celor care le vor admira.Fie că optați pentru aranjamente florale romantice și delicate sau pentru designuri îndrăznețe și moderne, semisferele din plastic vă oferă libertatea de a experimenta și de a realiza creații unice. Datorită formei lor semisferice, acestea permit aranjarea florilor într-un mod captivant, cu un aspect tridimensional plin de profunzime și eleganță.În concluzie, semisferele plastic pentru flori, disponibile în seturi de 2 bucăți, reprezintă alegerea perfectă pentru pasionații de frumos și artă florală. Cu ajutorul acestor elemente inovatoare, puteți aduce viață aranjamentelor dumneavoastră florale și puteți transforma spațiile în adevărate oaze de eleganță și bucurie naturală.
Dimensiuni  6 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar