Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sfera 25 cm din burete sec pentru flori artificiale sau plante uscate

În stoc
2294
65.00lei
Descriere
Sfera 25 cm din burete sec, un produs remarcabil conceput pentru a vă ajuta să creați aranjamente florale spectaculoase cu flori artificiale sau plante uscate! Această sferă de burete de înaltă calitate, cu un diametru de 25 cm, oferă o bază solidă și durabilă pentru proiectele dumneavoastră creative.Cu ajutorul acestei sfere de burete sec, veți putea obține compoziții florale unice și pline de culoare. Plasați ușor florile artificiale sau plantele uscate în burete, modelați-le așa cum doriți și creați un aranjament floral personalizat, care va atrage cu siguranță toate privirile.Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu stabilitatea aranjamentelor dumneavoastră. Sfera de burete sec Sfera 25 cm este concepută să ofere o susținere solidă pentru florile artificiale sau plantele uscate, astfel încât acestea să rămână ferm fixate în poziție. Indiferent dacă doriți să creați aranjamente suspendate, coroane florale sau simpla expunere pe mese sau rafturi, acest produs vă oferă flexibilitatea necesară pentru a vă exprima creativitatea.Indiferent dacă sunteți pasionat de arta florilor sau un profesionist în domeniu, Sfera 25 cm din burete sec pentru flori artificiale sau plante uscate este un instrument indispensabil în trusa dumneavoastră de aranjamente florale. Acest produs de înaltă calitate vă oferă o bază solidă și durabilă, precum și posibilitatea de a crea compoziții spectaculoase care vor impresiona orice privitor.. Descoperiți infinitatea posibilităților pe care le oferă acest produs versatil și bucurați-vă de fiecare proiect creativ pe care îl realizați cu ajutorul lui. Alegeți calitatea și performanța - alegeți sfera de burete sec Sfera 25 cm pentru experiențe florale excepționale!
Dimensiuni: 250 mm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar