Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sfera 9 cm din burete umed pentru flori set 6 buc

În stoc
2199
30.00lei
Descriere
Indiferent dacă doriți să creați buchete elegante, aranjamente de masă spectaculoase sau decorațiuni florale pentru evenimente speciale, Sfera de 9 cm din burete umed pentru flori este instrumentul perfect pentru a transforma viziunea dvs. în realitate. Buretele umed oferă o bază fermă pentru a fixa cu ușurință florile în poziția dorită, permițându-vă să creați aranjamente florale impresionante și profesionale.
Acest produs de calitate superioară este fabricat dintr-un burete durabil și rezistent, care nu se dezintegrează sau se sfărâmă în contact cu apa. Sfera de burete umed pentru flori este ușor de utilizat și de manipulat, permițându-vă să explorați și să exprimați creativitatea în cele mai frumoase moduri.Indiferent dacă sunteți un florar profesionist sau un pasionat de flori, Sfera de 9 cm din burete umed pentru flori vă va oferi instrumentele necesare pentru a crea aranjamente florale deosebite, pline de culoare și viață. Adăugați un strop de farmec și eleganță oricărui eveniment sau spațiu cu această sferă de burete umed, care vă permite să realizați adevărate opere de artă florale.
 Sfera de 9 cm din burete umed pentru flori este alegerea perfectă pentru a da viață aranjamentelor florale. Cu acest produs versatil și rezistent, veți putea crea buchete și aranjamente de excepție, care vor impresiona și încânta pe oricine le va vedea. Experimentați și dați frâu liber imaginației dumneavoastră cu această sferă de burete umed pentru flori și aduceți frumusețea naturii în viața voastră cu fiecare aranjament floral creat.
Dimensiuni: 90 mm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar