Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Sfera floare artificiala pentru aranjamente florale

În stoc
3759
15.00lei

Dacă sunteți în căutarea unei modalități rafinate și creative de a aduce viață și frumusețe aranjamentelor florale, atunci "Sfera floare artificială pentru aranjamente florale" este opțiunea ideală pentru dumneavoastră. Această sferă florală inovatoare aduce un nou nivel de estetică și versatilitate în lumea aranjamentelor florale. Aranjamentele florale sunt o formă de artă care combină culori, forme și texturi pentru a crea buchete și compoziții unice. Cu "Sfera floare artificială pentru aranjamente florale," puteți adăuga o notă specială și distinctivă acestor aranjamente. Această sferă floare artificială redefinește conceptul de decor floral, oferind o alternativă durabilă și impresionantă la florile naturale.Fie că doriți să decorați o nuntă, un eveniment special sau chiar să aduceți un strop de natură în interiorul casei dumneavoastră sau în spațiul de lucru, această sferă floare artificială este alegerea perfectă. Fiecare floare este realizată cu atenție la detalii, capturând frumusețea și aspectul autentic al florilor naturale. Nuanțele vii și petalele delicate adaugă o notă de eleganță și farmec oricărui mediu.
Sfera floare artificială pentru aranjamente florale" este mai mult decât o simplă floare artificială – este o expresie a eleganței și creativității în aranjamentele florale. Cu o durabilitate remarcabilă și o varietate impresionantă de opțiuni, această sferă vă permite să vă exprimați personalitatea și stilul în fiecare detaliu floral. Indiferent de ocazie sau context, aceste flori artificiale adaugă o notă specială de frumusețe și farmec. Alegeți "Sfera floare artificială pentru aranjamente florale" și transformați modul în care priviți aranjamentele florale pentru totdeauna.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 22 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar