Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sfera floare artificiala pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
3975

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Sfera de flori artificială pentru aranjamente florale reprezintă o piesă deosebită și versatilă ce aduce un suflu nou în lumea aranjamentelor florale. Această minunată sferă de flori artificiale este proiectată cu o atenție meticuloasă la detalii, imitând cu fidelitate frumusețea naturală a florilor în toată splendoarea lor.Indiferent dacă sunteți un pasionat al artei florale sau căutați să adăugați un accent elegant și plin de viață în spațiul dvs., sfera de flori artificială pentru aranjamente florale este alegerea perfectă. Fie că doriți să decorați masa de prânz într-un mod inovator, să adăugați un plus de rafinament unei nunți sau eveniment special, sau să împrospătați interiorul casei dvs. cu un strop de culoare și eleganță, această sferă de flori artificiale vă va impresiona cu siguranță.Materialele de cea mai înaltă calitate sunt utilizate în crearea acestei sfere de flori artificiale, asigurând o durabilitate remarcabilă și o simțire autentică la atingere. Fiecare floare și fiecare petală sunt atent modelate pentru a reda textura și forma lor specifică, oferind o senzație vizuală și tactilă cât mai apropiată de natură.
Sfera de flori artificială pentru aranjamente florale poate fi integrată într-o varietate de stiluri și teme de design interior sau evenimente. Datorită designului său compact și ușor de manevrat, puteți să vă lăsați imaginația să zboare și să creați aranjamente florale spectaculoase. Amplasată într-un vas elegant, agățată în diverse locații sau utilizată ca parte a unui decor de perete, această sferă de flori artificiale aduce cu sine o eleganță subtilă și un farmec incontestabil.Încheiând, sfera de flori artificială pentru aranjamente florale este mult mai mult decât o simplă piesă de decor. Este o expresie artistică, o modalitate de a aduce frumusețea naturii în viața noastră de zi cu zi fără grija întreținerii și înfloririi. Alegeți să transformați fiecare moment într-o experiență vizuală și emoțională aparte cu ajutorul acestei sfere de flori artificiale excepționale.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 27 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar