Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Stelute scoarta lemn pentru aranjamente florale set 150 buc

În stoc
70875
30.00lei
Descriere
Produsele noastre "Steluțe scoarță lemn pentru aranjamente florale, set 150 buc" sunt alegerea perfectă pentru a aduce un strop de magie în aranjamentele florale de Crăciun. Aceste steluțe din lemn, cu o textură uimitoare a scoarței, reprezintă o opțiune creativă și naturală pentru a vă inspira în decorarea spațiului dvs. în timpul sărbătorilor de iarnă.
Cu un set generos de 150 de bucăți, veți avea suficiente resurse pentru a da viață viselor și ideilor dvs. în ceea ce privește aranjamentele florale de Crăciun. Aceste steluțe din lemn pot fi utilizate într-o varietate de moduri pentru a crea atmosfera magică și festivă pe care o doriți în timpul sărbătorilor.
Textura naturală a scoarței de lemn adaugă un element rustic și autentic aranjamentelor dvs. florale, conferindu-le o notă de originalitate și calitate. Ele pot fi utilizate pentru a completa coroane de Crăciun, aranjamente florale de masă sau chiar decorațiuni pentru bradul de Crăciun. Steluțele din lemn se potrivesc perfect cu temele tradiționale sau rustice, dar pot fi, de asemenea, integrate în designuri mai contemporane, aducând o notă de contrast fascinantă.
Datorită versatilității acestor steluțe, puteți lăsa creativitatea să zboare și să creați propriile opere de artă florale de Crăciun. Ele pot fi vopsite, pictate sau pur și simplu lăsate în starea lor naturală, aducând o notă de autenticitate decorului dvs. Aceste elemente decorative sunt ușor de manevrat și de aranjat, permițându-vă să dați frâu liber imaginației și să realizați aranjamente spectaculoase.
Indiferent dacă sunteți un decorator profesionist sau doar un pasionat de Crăciun care iubește să creeze atmosfera perfectă, produsele noastre "Steluțe scoarță lemn pentru aranjamente florale, set 150 buc" vă oferă posibilitatea de a aduce un plus de farmec sărbătorilor de iarnă. Transformați-vă casa sau evenimentul într-un spațiu magic cu aceste minunate steluțe din lemn și creați aranjamente florale de Crăciun memorabile, care vor bucura ochii și inima tuturor.
Dimensiuni  2,5 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar