Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Stropitoare tabla pentru aranjamente florale

În stoc
70185
9.50lei

Stropitoarea din tablă pentru aranjamente florale este un instrument esențial pentru pasionații de floricultură și pentru cei ce doresc să aducă o notă de prospețime și frumusețe în mediul lor. Cu ajutorul acestei stropitoare speciale, veți putea să aveți grijă de plantele dumneavoastră într-un mod eficient și delicat.Produsul este ideal nu doar pentru aranjamentele florale de interior, ci și pentru plantele de exterior sau grădină. Fie că doriți să înfrumusețați interiorul casei sau să aveți grijă de plantele din grădină, stropitoarea noastră vă va fi de ajutor.
Oferă hidratarea necesară plantelor:Indiferent dacă sunteți un grădinar amator sau un profesionist, stropitoarea din tablă pentru aranjamente florale vă va fi un aliat de nădejde în îngrijirea plantelor dumneavoastră. De acum înainte, veți putea să vă bucurați de frumusețea plantelor dvs. și să le mențineți în cea mai bună formă cu această stropitoare specială. Încercați-o acum și transformați orice spațiu într-un colț de rai floral.
Vase din metal tabla pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 10 x 10 x 23 cm
 

 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar