Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sul impachetat metalizat pentru aranjamente florale

În stoc
5104PM
19.00lei
Descriere
Vă prezentăm  sulul impachetat metalizat pentru aranjamente florale, o alegere perfectă pentru a adăuga un plus de eleganță și rafinament buchetelor de flori. Cu acest sul metalizat de calitate superioară, veți putea crea aranjamente florale spectaculoase și impresionante, care vor captiva privirile tuturor.
 Este un material versatil, ușor de manevrat și potrivit pentru o gamă variată de buchete de flori.
Cu o textură fină și o strălucire subtilă, acest sul metalizat adaugă un aspect sofisticat și elegant oricărui buchet de flori. Indiferent dacă creați aranjamente florale pentru nunți, evenimente speciale sau simple cadouri, sulul impachetat metalizat pentru aranjamente florale este alegerea perfectă pentru a aduce un plus de farmec și frumusețe în fiecare creație florală.
Disponibil într-o gamă largă de culori strălucitoare și atractive, veți găsi cu ușurință nuanța potrivită pentru a se potrivi temei și stilului buchetului dumneavoastră de flori. Indiferent dacă preferați o nuanță clasică și elegantă sau una mai îndrăzneață și vibrantă, sulul impachetat metalizat pentru aranjamente florale vă oferă posibilitatea de a crea aranjamente florale unice și deosebite.
Acest sul metalizat este rezistent și durabil, menținându-și strălucirea și aspectul său impecabil chiar și în condiții de utilizare intensă. Cu o lungime generoasă și o flexibilitate excelentă, veți avea suficient material pentru a vă exprima creativitatea și pentru a realiza buchete florale impresionante.
i.
Îndrăzniți să vă exprimați creativitatea și pasiunea pentru frumos cu sulul impachetat metalizat pentru aranjamente florale. Transformați fiecare buchet de flori într-o operă de artă floristică, cu ajutorul acestui material excepțional de calitate și cu un aspect uimitor.
Alegeți sulul impachetat metalizat pentru aranjamente florale și adăugați un plus de strălucire și eleganță buchetelor de flori. Oferiți cadouri florale de neuitat și creați amintiri pline de frumusețe și emoție cu ajutorul acestui material extraordinar. Indiferent de ocazie sau eveniment, acest sul metalizat vă va ajuta să realizați aranjamente florale deosebite și să rămâneți în memoria tuturor cu buchetele dumneavoastră spectaculoase și fascinante.
Dimensiuni: 50 cm x 9 yds
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar