Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Tablita pret pentru flori set 5 buc

În stoc
2266
10.00lei
Descriere
Vă prezintăm Tablița Preț pentru Flori Set 5 Bucăți, o colecție excepțională de accesorii pentru floristică, concepută special pentru a vă încânta și inspira în procesul de aranjare a florilor dumneavoastră preferate.Fie că sunteți un profesionist talentat în domeniul floristic sau un pasionat al aranjamentelor florale, acest set de 5 bucăți este perfect pentru a vă îmbunătăți creativitatea și a adăuga un strop de eleganță în orice eveniment sau decor.Tablița Preț pentru Flori Set 5 Bucăți este o alegere excelentă pentru a vă organiza și afișa prețurile florilor într-un mod elegant și profesionist. Indiferent dacă gestionați o florărie, un magazin specializat în evenimente sau pur și simplu doriți să vă mențineți aranjamentele florale într-o ordine impecabilă acasă, acest set de accesorii este soluția perfectă.Fiecare tabliță este confecționată din materiale de cea mai înaltă calitate, asigurându-se astfel că sunt durabile și rezistente în timp. Cu un design compact și ergonomic, acestea sunt ușor de utilizat și de integrat în orice decor sau aranjament floral. Fiecare tabliță dispune de un spațiu generos pentru a afișa prețurile într-un mod clar și vizibil, facilitând astfel interacțiunea clienților și creând o experiență plăcută de cumpărare.Indiferent de stilul dumneavoastră preferat de aranjament floral, Tablița Preț pentru Flori Set 5 Bucăți este versatilă și se potrivește perfect în orice context. Cu aceste accesorii elegante, puteți crea o atmosferă rafinată și sofisticată, punând în evidență frumusețea fiecărei flori și transmițând un mesaj special prin intermediul aranjamentelor dumneavoastră.De asemenea, acest set este ideal pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți, petreceri sau întâlniri de afaceri, unde aranjamentele florale sunt elemente cheie pentru a crea o atmosferă memorabilă și plină de eleganță. Fiecare tabliță poate fi personalizată în funcție de preferințele dumneavoastră, oferindu-vă posibilitatea de a adăuga detalii speciale, cum ar fi sigla sau numele companiei dumneavoastră, pentru o notă personalizată.În concluzie, Tablița Preț pentru Flori Set 5 Bucăți este alegerea perfectă pentru a adăuga un plus de rafinament și profesionalism în industria floristică. Indiferent de ocazie sau eveniment, aceste accesorii de înaltă calitate vă vor ajuta să vă exprimați creativitatea și să creați aranjamente florale unice, care vor impresiona pe oricine le va vedea. Investiți acum în acest set exceptional și bucurați-vă de frumusețea și versatilitatea pe care o aduce în viața dumneavoastră.
Dimensiuni: 5 x 9 x 28 cm
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar