Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Tablite pentru flori set 10 buc

În stoc
2265
10.00lei
Descriere
Aceste tablite elegante și practice sunt accesoriile perfecte pentru pasionații de floristică și pentru cei care iubesc să îngrijească și să decoreze plantele cu stil și rafinament.Fie că sunteți un florar profesionist, un amator pasionat sau chiar un începător dornic să vă îmbunătățiți abilitățile în arta floristică, aceste tablite pentru flori vor deveni rapid un instrument indispensabil în arsenalul dvs. floral. Fie că doriți să creați aranjamente florale impresionante pentru evenimente speciale sau să aduceți o notă de prospețime și eleganță în propriul cămin, aceste tablite sunt soluția ideală pentru dumneavoastră.Fiecare set conține 10 bucăți de tablite pentru flori, astfel încât să aveți suficiente opțiuni și flexibilitate în crearea aranjamentelor dvs. Un astfel de număr generos vă permite să explorați diverse configurații și stiluri, să combinați culorile și texturile florilor pentru a crea compoziții cu adevărat unice și impresionante.Indiferent de dimensiunea sau tipul plantei pe care doriți să o expuneți sau să o decorați, aceste tablite pentru flori se pot adapta cu ușurință. De la flori delicate și mici până la plante mari și impunătoare, aceste tablite pot susține și evidenția frumusețea și grandoarea lor în mod armonios și sigur.
Datorită caracteristicilor lor versatile, aceste tablite pentru flori nu sunt rezervate doar profesioniștilor, ci pot fi folosite și de amatorii entuziaști. Dacă sunteți pasionat de grădinărit sau de aranjarea florală, acest set de tablite este un must-have în colecția dvs. de unelte și accesorii. Îmbunătățiți aspectul și sănătatea plantelor dumneavoastră, oferindu-le sprijinul și suportul adecvat pe care aceste tablite le oferă.
Decorați-vă casa, grădina sau biroul cu un strop de frumusețe naturală și revigoreazăți-vă mediul înconjurător cu ajutorul acestor tablite pentru flori. Fie că doriți să creați o atmosferă calmă și relaxantă în spațiul dvs. de lucru sau să adăugați un accent vibrant și colorat în decorul casei dumneavoastră, aceste tablite vă vor ajuta să realizați exact ceea ce v-ați propus.
Așadar, nu ratați ocazia de a achiziționa acest set excepțional de tablite pentru flori, care aduce un plus de eleganță, funcționalitate și creativitate în activitatea dumneavoastră de floristică. Fiți gata să creați cele mai impresionante și rafinate aranjamente florale și să vă bucurați de rezultatele spectaculoase pe care le veți obține cu ajutorul acestor accesorii deosebite!
Dimensiuni: 3,5 x 5,5 x 15 cm
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar