Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Tuia artificial+ghiveci pentru decoratiuni florale
Recenzii

Tuia artificial+ghiveci pentru decoratiuni florale

În stoc
8251
28.00lei
Descriere
Tuia artificială în ghiveci, un element esențial pentru orice aranjament floral deosebit. Cu aspectul său natural și durabilitatea sporită, tuia artificială adaugă o notă de eleganță și prospețime oricărui decor floral. Plasată într-un ghiveci elegant, devine punctul focal al spațiului, conferindu-i o atmosferă vibrantă și plină de viață. Folosită în aranjamente florale, tuia artificială completează și subliniază frumusețea florilor naturale, creând compoziții spectaculoase și memorabile. Indiferent dacă este utilizată în interior sau în exterior, tuia artificială+ghiveci pentru decoratiuni florale aduce un farmec aparte fiecărui mediu, rămânând mereu proaspătă și atrăgătoare.
Dimensiuni  39 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar