Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Unicorn color pentru aranjamente florale set 10 buc

În stoc
44811
11.00lei

Descoperă magia culorilor și îmbogățește-ți creativitatea în arta aranjamentelor florale cu ajutorul acestui set excepțional de Unicorn Color, care conține nu mai puțin de 10 bucăți pline de inspirație și potențial nelimitat. Fie că ești un profesionist în domeniu sau doar începător în arta aranjamentelor florale, acest set te va captiva cu opțiunile sale vaste și strălucirea unică a culorilor.
Indiferent dacă creezi buchete impresionante pentru evenimente speciale, aranjamente delicate pentru nunți sau pur și simplu dorești să-ți împodobești spațiul cu flori proaspete și vibrante, Unicorn Color îți oferă instrumentele perfecte pentru a-ți transforma viziunea în realitate. Cu acest set de 10 bucăți, vei avea acces la o gamă diversificată de nuanțe și nuanțe pastelate, toate inspirate de magia unicului, pentru a-ți aduce creațiile florale la viață.
Fiecare bucățică din acest set a fost creată cu atenție la detalii și cu o grijă aparte pentru calitate. Pigmenții folosiți sunt de cea mai înaltă calitate, asigurând o acoperire excelentă și durabilitate pe termen lung. Cu Unicorn Color, culorile tale vor rămâne vii și strălucitoare în timp, aducând bucurie și farmec în fiecare aranjament floral.
Experimentează libertatea de a combina nuanțele și de a crea propriile tale povești vizuale cu ajutorul acestui set deosebit. Fie că optezi pentru combinații elegante și sofisticate sau pentru explozii îndrăznețe de culoare, posibilitățile sunt infinite. Transformă-ți pasiunea pentru flori în adevărate capodopere florale, iar Unicorn Color îți va fi partenerul de nădejde în această călătorie creativă.
Încheie-ți călătoria în lumea fascinantă a aranjamentelor florale cu acest set de 10 bucăți de Unicorn Color. Ia-ți rămas bun de la monotonia culorilor obișnuite și îmbrățișează vibrația unică a acestor nuanțe magice. Fiecare floare aranjată cu grijă va spune o poveste aparte, iar tu vei fi artistul care dă viață naturii în cel mai frumos mod posibil. Alege Unicorn Color și transformă-ți visurile florale în realitate!
Set 10 unicorn color pentru aranjamente florale deosebite din flori naturale, flori artificiale sau flori de sapun
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 2,4 cm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar