Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Ursulet plus color pentru decoratiuni florale

În stoc
44914
14.00lei

Ursulețul Plus Color pentru Decorațiuni Florale este o alegere inovatoare și fermecătoare pentru a aduce un plus de eleganță și farmec aranjamentelor florale pe care doriți să le creați. Cu o atenție deosebită la detalii și o varietate de opțiuni cromatice încântătoare, acest ursuleț plus color devine nu doar o piesă de decor, ci și o componentă esențială a oricărui aranjament floral.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în arta floristică sau pur și simplu un pasionat al creațiilor decorative, Ursulețul Plus Color pentru Decorațiuni Florale vă permite să vă manifestați creativitatea în moduri neașteptate. Fie că doriți să creați buchete de flori pentru evenimente speciale, să decorați mese festive sau să adăugați o notă vibrantă spațiilor interioare, acest ursuleț adorabil și colorat vă oferă versatilitatea necesară pentru a vă realiza viziunile florale.
Textura sa moale și detaliile fin lucrate subliniază calitatea superioară a acestui ursuleț plus color. Fiecare nuanță este atent selectată pentru a se potrivi cu diferite teme și paletă de culori, permițându-vă să explorați combinații îndrăznețe sau să optați pentru armonie și subtilitate.
Atunci când creați aranjamente florale folosind Ursulețul Plus Color, fiecare piesă devine o expresie a stilului și gustului dumneavoastră unic. Aveți posibilitatea să îmbinați culori vibrante pentru a adăuga energie și vitalitate compozițiilor voastre sau să alegeți tonuri mai calme și pastelate pentru a induce o atmosferă de liniște și eleganță.
Fiind confecționat cu atenție și pasiune pentru detalii, Ursulețul Plus Color pentru Decorațiuni Florale nu este doar un element decorativ, ci devine o parte a povestirii pe care doriți să o spuneți prin aranjamentele voastre florale. Indiferent dacă doriți să impresionați la un eveniment important sau să adăugați un strop de frumusețe cotidiană, acest ursuleț adorabil și plin de culoare este alegerea perfectă pentru a transforma aranjamentele florale în opere de artă autentice și memorabile.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 20 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar