Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Ursuleti lemn+agatatoare pentru decoratiuni florale set 2 buc

În stoc
70594
11.00lei

Produsul denumit "Set Ursuleți din Lemn cu Agățătoare pentru Decoratiuni Florale - 2 Bucăți" reprezintă o alegere excepțională pentru a aduce o notă elegantă și rustică în aranjamentele tale florale de Crăciun. Acest set, format din două ursuleți adorabili din lemn, vine în întâmpinarea dorinței tale de a crea decoruri magice și pline de farmec pentru sărbătorile de iarnă.
Cu ursuleții din lemn și agățătoarele incluse, vei avea posibilitatea de a personaliza cu ușurință aranjamentele tale florale de Crăciun, oferindu-le un aspect unic și atrăgător. Acești mici ursuleți pot fi agățați de ramurile bradului de Crăciun, de ghirlande sau de alte elemente decorative, aducând un strop de naturalețe și căldură în decorul tău festiv.
Cu designul lor fermecător, acești ursuleți din lemn adaugă o notă de poveste și nostalgie în fiecare colț al casei tale în timpul sărbătorilor de iarnă. Poți alege să îi vopsești în culorile preferate sau să îi păstrezi în aspectul lor natural, potrivindu-i cu orice tematică de Crăciun dorești să creezi.
Folosește acest set de Ursuleți din Lemn cu Agățătoare pentru Decoratiuni Florale pentru a-ți exprima creativitatea și pentru a aduce bucurie în casa ta în timpul sezonului festiv. Cu siguranță, acești ursuleți vor deveni un element de bază în colecția ta de decor de Crăciun și vor fi apreciați de toți cei care îți vor vizita casa în această perioadă specială a anului. Transformă-ți aranjamentele florale de Crăciun în opere de artă unice, cu ajutorul acestui set minunat.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni:  13 cm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar