Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

HOME » Blog » Valentine's Day se apropie! Vezi noile modele de cutii, flori de sapun și accesorii pentru aranjamente florale de Ziua Îndrăgostiților

Valentine's Day se apropie! Vezi noile modele de cutii, flori de sapun și accesorii pentru aranjamente florale de Ziua Îndrăgostiților

  • Valentine's Day se apropie! Vezi noile modele de cutii, flori de sapun și accesorii pentru aranjamente florale de Ziua Îndrăgostiților

Valentine's Day se apropie! Vezi noile modele de cutii, flori de sapun și accesorii pentru aranjamente florale de Ziua Îndrăgostiților.

Valentine's Day este mai mult decât sărbătoarea celor îndrăgostiți. Credem că toată dragostea ar trebui sărbătorită, mai ales anul acesta, după grelele încercări prin care am trecut cu toții! Sărbătorește-ți relațiile cu prietenii, familia și chiar colegii de serviciu. Nici nu știi câți oameni din viața ta ar prețui florile de Ziua Îndrăgostiților.

Ne adresăm acum cu precădere celor care administrează o florărie cu sfatul de a vă asigura că aveți stocuri suficiente pentru aranjamentele florale de Valentine's Day. Noi ne-am pregătit din timp cu noile modele de cutii pentru flori, accesorii florale si flori de sapun cu această tematică. Intrați la noi pe site și alegeți din aproape 100 de produse pentru Valentine's Day atent selecționate.

Există semnificații diferite ale speciilor de flori care transmit sentimente si mesaje diferite, așa că asigura-te că știi ce tipuri de flori oferi de Valentine's Day.

Cele mai populare flori de Ziua Îndrăgostiților sunt trandafirii roșii, dar sunt și alte flori superbe pentru această ocazie cum ar fi camelii, bujori, orhidee, gerbera, cale, ranunculus sau hortensiile din gama noastră de flori de săpun. De asemenea, sunt deosebite și aranjamentele florale pentru Valentine's Day, care constau din cutii decorative în formă de inimă de diferite dimensiuni și culori, seturi de inimioare, coșuri și figurine drăguțe.

Te invităm să vizitezi magazinul nostru online si să-ți alegi accesoriile florale potrivite pentru acest eveniment. Depozitul nostru este cu stocurile la zi, livrăm prompt în toată țara și în UE și avem prețuri imbatabile. Celoplast este furnizorul perfect pentru florăria ta!

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2022 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar