Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Vas ceramica pentru aranjamente florale

În stoc
44739
17.00lei
Descriere
Aranjamentele florale sunt o formă de artă și exprimare care aduce frumusețe și eleganță în fiecare casă, eveniment sau spațiu de lucru. Pentru a crea aceste compoziții florale captivante, avem nevoie de un vas de înaltă calitate care să pună în valoare frumusețea naturală a florilor.
Vă prezentăm  noul nostru "Vas ceramic pentru aranjamente florale", un produs creat cu pasiune și grijă pentru detalii. Acest vas este conceput pentru a adăuga un element estetic în orice mediu și pentru a vă permite să vă manifestați creativitatea în aranjarea florilor preferate.
Prin alegerea acestui vas ceramic, veți beneficia de multiple avantaje. În primul rând, acesta este realizat dintr-un material de cea mai înaltă calitate, care îi conferă o durabilitate sporită și o rezistență la deteriorare. Designul său elegant și finisajul deosebit completează perfect aspectul general al aranjamentelor florale, permițându-vă să creați prezentări florale impresionante.
Dimensiunile generoase ale vasului vă oferă posibilitatea de a crea aranjamente mai ample și variate, adăugând un plus de rafinament și splendoare în fiecare colț al spațiului dumneavoastră. Forma și contururile sale ergonomice facilitează aranjarea florilor și menținerea lor în poziții ideale pentru un efect vizual desăvârșit.
Cu ajutorul acestui vas ceramic, veți putea experimenta cu diferite stiluri de aranjamente florale, de la cele tradiționale și elegante, până la cele moderne și îndrăznețe. Fie că doriți să creați o atmosferă romantică, să sărbătoriți o ocazie specială sau să adăugați un accent distinct în decorul locuinței sau biroului dumneavoastră, acest vas va fi partenerul perfect în călătoria creativă a aranjamentelor florale.
În concluzie, "Vasul ceramic pentru aranjamente florale" este nu doar un recipient funcțional, ci și o piesă artistică în sine, care vă va inspira să creați cele mai frumoase și impresionante compoziții florale. Aduceți natura în interiorul locuinței sau al spațiului de lucru cu acest vas elegant și dăruiți fiecărui moment o notă de prospețime și frumusețe prin intermediul aranjamentelor florale impecabile.
Dimensiuni: 13 x 11 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar